Allmänt

Loxy i nya puppiaselen från Posh Pooches!

loxy-i-rosa-puppiasele1

Jag lovade för ett bra tag sen att visa upp Loxy i hans nya fina puppiasele, men eftersom jag ville ha med Elliot i sin sele också så har det dragit ut på tiden. Nu struntar jag i det, eftersom det aldrig verkar bli av att fota Elliot när han har selen på sig, så här kommer Loxy i allafall. smiley

Jag tycker att han är jättesöt i sin rosa sele. Det var det rosa halsbandet som han vann på Posh Pooches som gjorde att jag valde rosa även på selen, men jag är otroligt sugen på att köpa en likadan i blått också. Den blå är precis lika söt. Selen kommer även den ifrån Posh Pooches och jag är en stark förespråkare för puppias selar. Dom är otroligt smidiga att använda och bekväma för hunden. Dessutom finns dom i mängder av mönster och färger, så det är inte svårt att hitta något som passar ens personliga smak.

Nu väntar jag bara på mitt matchande koppel också, som Anna ska skicka i så fort det kommer. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...