Allmänt

Snart dags för start! :-)

***

Det börjar dra ihop sig! 🙂

God förmiddag på er alla!

Igår var maken och jag nere och hämtade ut våra startpaket till årets Kretslopp här i Borås, som går av stapeln i dag. Men ingen av oss är så vältränade att vi springer milen i år. Vi springer inte alls faktiskt. 😛 Utan vi har anmält oss till 7,5 km gång i stället, som borde passa oss bättre efter en sommar med otrolig otur med hälsan. Stukad fot, ryggskott och sommarinfluensor har avlöst varandra och träningen har kommit av sig gång på gång. Håkan får ju dessutom inte springa alls längre, efter sina knäoperationer med halvproteser, så det är roligt att det finns alternativ för dem som inte kan springa. För det är ju himla kul att kunna vara med. 🙂

***

***

Vi passade dessutom på att fynda träningsskor igår i Kretsloppstältet. Fotriktigt stod och sålde massa bra och snygga skor för bara 500:- paret så både Håkan och jag slog till. 🙂

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi äta lunch så maten hinner smälta undan ett par timmar före start.

Ha en kanonfin lördag och lycka till alla er som springer, går, joggar, stavar eller hoppar Kretsloppet idag! 🙂

Heja oss! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...