Allmänt

Doglotion från Greenfield

green-fields-lotion-kollage1

Efter ytterligare ett tips inne på Posh Poodle – Hundmodebloggen så blev jag påmind om att jag länge tänkt prova någon av dessa produkter ifrån Greenfields som finns i flera olika dofter på 4leggedfriends.se. Det är en doglotion som ger både glans och en fräsch doft till vovven, och jag saknade verkligen en sån här när jag var i Blekinge sist. Jag vet inte vad Loxy hade pysslat med, men illa luktade han och jag hade ingen som helst möjlighet att bada honom. Då hade det varit perfekt med en doglotion helt klart.

*

Greenfields doglotion finns i dofter som till exempel äpple och mint, mango, papaya, kiwi, melon och päron. 139:- får man ge för en flaska på 4leggedfriends.se och det finns även schampo och balsam i samma märke.
Emma på Posh Poodle har Greenfields doglotion med doften Very Cherry till sin Maggie och efter att ha fått höra därifrån att den doftar jättegott så ska jag absolut klicka hem en flaska. 😀 Men jag funderar på att välja antingen melon, som är en stor favoritdoft, eller kanske päron som jag tycker låter friskt och fräscht.

 

4leggedfriends.se

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

  1. balsam skulle jag behöva till lilla Betty…

    Hej, föresten!! Hoppas allt är bra med er?! Har varit lite dålig på att kika in här dom senaste dagarna, men nu ska jag läsa ikapp. Allt är i alla fall bra med oss.. Jag har sportlov och lessnat på det för länge sen. Men tjejerna tycker det är toppen att jag är hemma hela tiden! Inte för att jag ser så stor skilland på när jag inte har lov å nu. För går ju bara 1 timme om dagen Tisdagar, Onsdagar och Fredagar.. I alla fall, nu ska jag sluta babbla om det. KRAM från oss

  2. Hejsan =)
    Va glad jag blev av din kommentar =)
    Det värmde.
    super söt hund du oxå har..
    Va kul med lotion till hund..
    Skulle va kul och testa för många gånger
    så hittar Revo på bus och luktar inte allt för gott :S
    Ha en underbar dag..
    Kram

  3. Cherlindrea säger:

    C: Ja, det kan jag tänka mig med den lilla lurvvovven. *ler*
    Ja, just det – det är ju sportlov nu. Min syster har precis haft sitt, men vi ligger väl en vecka tidigare här nere kan jag tänka mig. Men jag kan förstå att det inte är så stor skillnad när du går såpass lite. Men för såna som åker iväg över lovet så är det säkert skönt med en hel veckas ledighet. Själv åkte jag alltid till min mormor på sportloven när jag var liten. Vartenda år från första till nionde klass faktiskt. Lite skillnad mot kompisarna som stack iväg till typ Sälen och Åre och såna där ställen. 😀 Men jag ville bara till min älskade mormor. =))
    Hoppas du har haft en fin dag med vovvarna i kylan i allafall. Kramar om!

  4. Cherlindrea säger:

    Ida: Hej hej! Tack så jättemycket själv och tack för titten här inne. 😀 Ja, jag ska absolut testa en sån här, för jag höll på att bli tokig förra helgen när jag var bortrest och inte kunde tvätta ren Loxy, och han fullkomligt stank av något oidentifierbart. *skratt* Det var inte alltför trevligt att ha honom i sängen den natten. 😛 Det hade ju varit perfekt att ha något sånt då. Jag berättar här på bloggen hur den funkar sen när jag har testat. =))
    Ha en jättefin kväll! Kramar!

  5. Klart du ska testa! Men köp den på Pupstore i stället, och ange koden SCHAMPO, så får du den för 95 spänn 😀
    (även till ord pris är det billigare, 118 kr)
    Kramar om!

  6. Cherlindrea säger:

    Emma: Tack för tipset! 😀 Både här och på din blogg, för jag läste ju prisskillnaden efteråt. Haha!
    Ha det bäst sötnos! Kramar om!

Kommentarer är stängda.