Allmänt Pyssel & handarbete

Pyssel och födelsedag! Grattis Dan! =))

kortpyssel1

 

Hej hej därute i regnet!

 

Jag hade helt missat att det var fredag den 13:e idag när jag bloggade i morse. 😛 Jag måste ju bara få fråga er vad ni tycker om den här dagen? Är ni skrockfulla? Tror ni att det här är en otursdag värre än någon annan på året?

Själv brukar jag oftast missa denna dagen eller också konstaterar jag det på morgonen, glömmer det under dagen och kommer på det på kvällen igen. *s* Inte en dag då jag stannar inne för att undvika otur om man säger så. 😉

 

Fast stannat inne har jag väl egentligen gjort idag i och för sig, dock inte på grund av eventuell otur. Håkan var iväg och köpte nya färgpatroner till vår skrivare på förmiddagen och sen har jag skrivit ut lite olika saker som jag ska scrappa med. Bland annat Sarah Kays jättesöta bilder som passar perfekt i kort och liknande, och som jag sitter och färglägger nu med mina underbara pastellpennor. 😀 Vi får väl se vad det blir av det hela. Jag måste iväg en sväng till Magnolia nån dag och shoppa lite scrapsaker, men det får bli nån annan dag.

Förresten, appropå dagen – det händer ju nåt annat idag också. 😀

 

grattisdan1

 

Idag fyller kompisen Danne år! Stort grattis på födelsedagen vännen! 😀

 

Nu ska jag fortsätta att greja lite här hemma. Må så jättegott alla och ha en fortsatt fin dag, trots regnet.

På återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.

  2. Veronika säger:

    Åh, var har du hittat färgpennorna? 😀

  3. Cherlindrea säger:

    Veronika: Hej! 🙂 Pennorna med hela träskrinet till är köpta i butiken Wahlströmst konst som ligger på Lilla Brogatan 11 i Borås. Vet ju inte om det finns kvar några tyvärr, för de här fick jag för flera år sedan av min sambo i julklapp. Men det finns andra sorters lådor med konstnärspennor, så det är ju värt en titt. Om du bor i närheten av Borås förstås. 🙂
    Mvh//Indra

Kommentarer är stängda.