Allmänt

Träffa sötaste kissarna idag! :-)

kattunge1

 

Hej på er därute alla!

 

Hoppas ni har haft en bra morgon. I natt har jag verkligen fått sova ut, så idag måste jag iväg och göra något. Jag blir ju seg bara av att gå hemma och inte göra nånting. Fast å andra sidan, sover man inte på nätterna så orkar man inte göra så mycket dagtid.

Men idag ska Håkan och jag iväg hem till hans son och svärdotter och hälsa på. Där hemma finns ovanstående nya lilla familjemedlem som vi ska få träffa idag. 😀 Förutom att dom har två ljuvliga katter till som det alltid är lika mysigt att träffa. Ja, och självklart är det jättekul att träffa Peter och Jenny också.. *skratt* Inte bara katterna. 😉

 

Så klockan 12 ungefär åker vi hemifrån. Hoppas nu inte väglaget är för besvärligt. Det har ju snöat en hel del uppåt i landet i natt och i morse, Håkan åkte ju från Såtenäs tidigare och där hade det börjat ordentligt. Men det är bara att ta det lugnt, och Loxy får förstås sitta i sin transportbur. Gillar inte alls att vara ute på vägarna i snöväder egentligen, men man kan ju inte sitta hemma hela vintern heller.

 

Men nu ska jag göra mig i ordning här och sen är det nog dags att åka.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Idag SNÖAR det!

  2. säger:

    Oj vilken söt liten misse!

  3. säger:

    Vad mysigt och vilken söt kisse. 🙂
    Hoppas ni får en trevlig dag!
    Kram

Kommentarer är stängda.