Allmänt Skönhet & hälsa

Några dagar med Cliniderm

cliniderm3

Hej hej därute i kvällningen

Den här dagen har tagit slut väldigt fort känns det som. Kanske inte så konstigt om man sover till lunch. 😉

Och trots det så hade jag inga problem att sova en timme på eftermiddagen också. Idag har jag verkligen varit jättetrött! Men det är nog en hel del psykisk reaktion från igår gissar jag.

I allafall så har jag fortsatt med provningen av hudvårdsprodukterna från Cliniderm och jag måste säga att jag är supernöjd efter de här första dagarna. Det är kanske lite väl tidigt att uttala sig om resultatet, men jag kan ju i allafall säga att jag verkligen gillar både konsistensen och doften. Jag visade produkterna för min mamma och moster igår, och den sistnämnda har lika svårt som jag har när det gäller starka dofter. Men även hon tyckte om de här produkterna för deras milda dofts skull. Jag skulle gärna vilja testa ögonkrämen också, så jag funderar på att köpa en sån tub.

Nu är det snart dags för kvällens badrumsritual och jag som oftast våndas inför den eftersom jag alltid är så kvällstrött, jag ser riktigt fram emot det nu. 😀 Det känns så fräscht och skönt när man går och lägger sig sen.

Är det någon av er som har provat de här produkterna, och vad tyckte ni i såfall?

Jaha, nu ska jag i allafall ta mig en kopp kvällste och slökika på tv lite innan den här dagen får vara slut för min del.
Ha en jättefin kväll alla, och sov så gott när det är dags. På återseende i morgon bitti igen alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Virre säger:

    Glöm inte kolla på nya miniserien Svärdet & Spiran kl.21 på trean! Jag köpte boxen o börjat kolla o den är verkligen bra! Eller du kanske har läst boken? Bra är den iallafall! Kramen på dig

  2. Jenny säger:

    Jag har använt cliniderms serum, som jag tyckte var toppen faktiskt! Priset är ju helt okej.

  3. säger:

    Åh, jag skulle också vilja testa de där…
    Kram

Kommentarer är stängda.