Allmänt

Beskedet från igår…

morgonlox2

 

Hej på er därute!

 

Det blev sent här idag, men jag har sovit dåligt i natt också, så när jag väl slocknade på morgonkvisten så sov jag i stället halva förmiddagen. Jaja, det var väl behövligt.

Vi har precis tagit en middagsfika här, mamma och jag, och njutit av en bit tårta från igår. 🙂 Den var ännu godare idag, när den hade fått stå och dra åt sig under en natt. Inte världens nyttigaste lunch dock. 😉

 

Hur som helst, idag känns det faktiskt lite bättre än igår, när jag fick de senaste nyheterna efter mammas läkarbesök. Det fanns inga metastaser, tack och lov, och dom har lyckats få bort hela tumören. Men däremot hade dom upptäckt ytterligare ett ställe, som visade förstadiet till cancer. Exakt vad detta innebär vet jag inte riktigt, men en ny operation kommer det att bli. Inom fyra veckor ska mamma in igen, och den här gången kommer hela bröstet att tas bort. Fram tills dess har hon fått en medicin som ska hålla det hela i schack tills det är dags för op.

 

Ja, vad ska man säga? Det här blev förstås ett oerhört bakslag för mamma, och för oss alla andra också. Vi trodde ju verkligen att allt var över nu, operationen hade gått bra och nu skulle det bara läka ihop efter den. Och så börjar allt om ifrån början igen. Vi kände nästan en slags ilska igår, både mamma, min moster och jag, och jag märkte att även min ena syster reagerade på det sättet. En ilska eller frustration över att mamma ska behöva få gå igenom ännu mer.

Men nu är det bara att ställa om sig och sätta in allt på att det är detta nya som gäller nu. Och som sagt så känns det en liten aning bättre redan idag. Tanken har väl redan hunnit mogna lite antar jag.

 

Nu ska jag umgås med min mor och sen är det dags för en vovvepromenad i snön.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Håller tummarna att allt går vägen nu då! Ge din mamma en stor kram! O kram på dig också!

  2. säger:

    Vad trist… 🙁 Hoppas att allt går som det ska nu. Krama om din mamma från mig med.
    Kram

Kommentarer är stängda.