Allmänt

Blandade känslor idag…

pellismys1

 

God kväll på er därute!

 

Det blev lite dött här på eftermiddagen, men det hände lite tråkiga och milt sagt oväntade saker idag, så jag har helt enkelt inte haft någon direkt blogglust. Det har jag inte nu heller, det känns som att jag inte vet vad jag ska skriva när jag egentligen bara vill berätta om idag. Men jag orkar inte, jag är alldeles för trött och har inte riktigt lyckats smälta dagens nyheter. Det handlar om mamma förstås, och ett bakslag som kom idag, men jag går närmare in på det i morgon.

Nu ska jag försöka få mig lite sömn och hoppas på att jag är piggare i morgon. Mamsen och Elliot har varit här i kväll och stannar över natten, det känns i allafall riktigt bra.

Ha det nu så gott alla, och på återseende i morgon bitti igen.

Sov så gott när det blir dags för er del!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Kramar!

Kommentarer är stängda.