Allmänt

Måndag morgon…

morgondjur1

 

God morgon på er därute!

 

Då var det en ny vecka. Jag har fått sova som en stock i natt och det känns direkt hur  mycket det gör för hur man mår. Helt otroligt! Men däremot mår inte Loxy bra. Han har varit hängig hela helgen och vi har inte en aning om vad det är. Han ömmar när man tar i honom vid nacken, men jag tror inte det är där det sitter egentligen. Dock är han såpass hängig att jag tänker ringa vetten idag. Egentligen verkar det nästan mer som han är deprimerad än sjuk. Håkan påpekade det när han var ute med honom i morse, för då var han pigg och sprang på när dom gick i skogen men så fort dom var på väg hemåt så hängde han ihop igen. Jag har ju hört så mycket om depressioner hos djur som äter light- eller bantningsfoder så jag är lite orolig för att det kan var nåt sånt som spökar. Han äter sin mat precis som vanligt så på det sättet har inte allmäntillståndet påverkats. Men jaja, vi får se vad som sägs. Det är otroligt jobbigt hur som helst. Stackars min lille kille. 🙁

 

Så ja, det här är ungefär vad jag har planerat för dagen. Det beror helt och hållet på vad som händer med Loxy och om vi ska åka upp med honom. Vi kommer ändå inte åka iväg nånstans så länge han är som han är.

Hoppas ni får en fin måndag därute alla. Jag återkommer lite senare.

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Människor blir absolut deprimerade på lightmat och för lite naturligt fett och liknande, så varför inte hundar? Eller kanske han har lite ont nånstans bara, hoppas det blir bättre…

  2. Katta säger:

    men varför får han bantningsmat? ge honom vanlig mat och mer motion bara! det är så tråkigt när folk tror att små hundar nöjer sig med 5-minuters-promenader, de orkar faktiskt mycket mer än vad man tror! särskilt om man långsamt trappar upp motionen.

  3. Cherlindrea säger:

    Katta: Ursäkta mig, men jag tillhör verkligen inte de småhundsägare som bara rastar min hund några minuter per gång. Loxy går så långa promenader han klarar med sin patellaluxuation, precis som vilken annan hundras som helst. Men han har fått svåra problem med vikten sedan han kastrerades och det fodret han får nu är ett medicinskt foder under full veterinärkontroll, som är till för att hjälpa honom ned med den första farliga övervikten. Jag experimenterar inte själv med bantningsfoder och jag är fullt medveten om vad min hund klarar motionsmässigt.

Kommentarer är stängda.