Allmänt

Hemma hos mamma idag..

morsdag1

 

Hej därute alla!

 

Hoppas ni har haft en riktigt skön söndag! 🙂 Själv har jag precis kommit hem efter en fikastund hemma hos mamsen. Idag på morgonen fick jag ett infall och svängde ihop en tårta som jag tog med ner när vi skulle mötas hos mamma, vi syskon som bor här i stan. Åh, vad jag saknade min äldsta lillasyster idag när vi var samlade, bara mamma och vi ”barn”. Det var verkligen ett jättetomrum efter henne.

Men det var en väldigt mysig stund i allafall, och lilla tokungen Saphira sällade sig till sällskapet till slut. Hon låg ute i sulkyn och sov som ett litet murmeldjur när dom kom, och till sist tröttnade jag och gick ut och väckte henne…hehe! Det magiska ordet tårta fick henne nästan att klättra ur sulkyn själv. 😛 Evelyn var hos sin mamma idag så hon var inte med. Självklart var det tråkigt, det hade varit så roligt att träffa henne också idag. Men samtidigt höll Saphira igång så det räckte för tre, så jag insåg idag att det nog är enklare att tackla en i sänder av dom där två små damerna… Jisses! *skratt*

 

morsdag2

 

Tårta var populärt i allafall och sedan sjöng hon alla sånger hon kunde för oss, typ 17 gånger styck.. 😉 Jag har inte haft möjlighet att komma iväg och köpa någon present till mamma eftersom jag varit sjuk, så idag fick hon bara mitt presentkort på Guldfynd att göra slut på. Det var inte mycket kvar utan mest en rolig grej, men jag hoppas hon hittar nåt litet kul att köpa för det ändå. =))

 

Ha en fortsatt fin söndag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...