Allmänt Personligt

Grattis älskade mamma på Mors Dag! :-)

mamma-morsdag-resize1

 

God morgon på er alla denna söndag!

 

Först av allt – ett stort Grattis till världens bästaste mamma på Mors Dag idag! 😀

Jag älskar dig och vi dyker upp senare! 🙂

 

Så till morgonen. 😉 Eller snarare gårkvällen kanske. Jag orkade aldrig lägga in något kvällsinlägg igår, för jag blev något nervös under kvällens gång. Vi tittade, som säkert många andra, på Eurovision song contest igår, hjärtat och jag. Och jag måste säga att jag blev glatt överraskad! Enligt min personliga smak så var det riktigt hög kvalitet på bidragen i år. Jag vet ju vad jag brukar tycka annars när jag sitter och tittar på det där och jag ska ärligt erkänna att jag gärna dissat typ 85% av bidraget eller nåt, helt pga peronlig stil och gillande. (eller ogillande) 😉 Men igår tyckte jag helt otroligt nog om det mesta. Nästan, måste jag bestämt påpeka, för det var några bidrag som fick oss både att skratta och förfasas här hemma i vanlig ordning förstås. 😛

Men underhållande var det. Mycket show, och mycket skönsång. Och väääldigt mycket strobelampor, därav oron som jag nämnde tidigare. Jag kände mer och mer hur min stackars skalle tog stryk av allt blinkande och blixtrande, och när…var det Turkiet tro.? Aja, nåt sånt – framställde sitt bidrag, då blinkade hela vårt vardagsrum och efter det så hade jag fått migränkänningar igen förstås. Så det blev mycket förberedelser i går kväll innan jag vågade gå och lägga mig, och jag var väldigt skeptisk inför att vakna idag. Natten har varit ganska orolig, jag har inte sovit bra alls, och det har ju inte gjort det hela bättre precis. Så ja, kontentan av allt detta gnäll är att jag inte är helt 100 ok idag utan får ta det riktigt lugnt en dag till. Jag vägrar att bli liggande igen!

Nu ska jag bara larva omkring här på morgonen och göra ingenting, och sen ska jag ner till mamma en stund och uppvakta henne förstås. Men det får bli en kort stund idag och sen är det nog soffläge som gäller för min del denna söndag. Tur att det är söndag i allafall, så man inte hade en fullbokad dag framför sig.

 

Ha nu en riktigt bra dag alla, och förresten – vad tycker ni? Vann rätt låt? 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kvalitetsposter som vanligt!

Kommentarer är stängda.