Allmänt

Trött denna morgon…

vi1

Vi god morgon på er alla fina!

Då har min dag äntligen börjat bli normal. Jag hade fullt upp med röjning i arbetsrummet igår och trots att jag var så himla slut efteråt så kunde jag ändå inte sova i natt. Det var en sån där urjobbig natt, där man vaknade var och varannan minut, och då var man inte bara tokpigg utan även vrålhungrig! Så jag har säker gått upp flera kilo i natt. Hehe!

I allafall så var jag fortfarande så trött när jag klev upp i morse, att jag slocknade lika fort på soffan igen. Så det tog ett bra tag innan jag kom på fötter idag. *s*

Idag är det i allafall tänkt att jag ska ner till Borås nagelskola på eftermiddagen/kvällen. Camilla har elevkväll för alla oss som går och har gått där, och det ska verkligen bli jättekul att träffa andra folk från branchen, höra senaste nytt och fika med trevliga människor. 😀

Nu hänger det bara på att jag fixar detta idag. Det vere inte roligt att missa detta evenemang, även om det kommrt fler tillfällen.
Så jag ska faktiskt lägga mig en stund igen och sova ut tills ikväll.

Må så jättegott alla!!

Ps. Bilden här ovan tog goa Virre på H och mig under festen i lördags. Tack så mycket för den gumman! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Hoppas du kom iväg till nagelskolan o isåfall att du inte somnar där 🙂
    Jättefin bild på er blev det! Snyggt par!
    KRAM

Kommentarer är stängda.