Allmänt

Ett oväntat uppvaknande.. :-P

memorning1

 

En riktigt god morgon på er alla! 😀

 

Jaha, då var det torsdag och snart är det helg igen. Den här veckan har verkligen gått lika fort som förra helgen, precis som jag hoppades på. *s* På lördag ska vi på fest hemma hos några kompisar, tillika klubbmedlemmar, som har invigningsfest i sitt nybyggda garage. 😀 Det blir kanske inte så jättesent eftersom Håkan inte orkar med hur många timmar som helst med sitt knä, men en stund tänkte vi i allafall titta in. =))

 

Det har inte varit så mycket mer med sömnen i natt precis, men uppvaknandet i morse var desto roligare. 😛 Jag hade nästan precis somnat när jag väcks av telefonen. Men innan jag fattade vad det var som lät, vart jag var och lyckades treva mig fram i mörkret efter telefonen – som turligt nog låg på vardagsrumsbordet i stället för i arbetsrummet – så hade det gått typ 3 1/2 signal och vår svarare startar efter 4. Yrvaken och med värsta wiskeyrösten väser jag fram ett ”Hallå??” – och hör hur ett helt gäng börjar sjunga ”Ja må hon leva!!” i andra änden…klockan sju på morgonen! *skratt* 😀 Det tog mig nästan hela sången att fatta vilka det var. *s*

Veronica såklart, och hennes familj! 😛 Jag är helt fascinerad över hennes goa grabbar som överhuvud taget hänger med på en sån sak. Det hör liksom inte till vanligheterna att killar i den åldern gör det. Sånt där brukar bara vara pinsamheter av föräldrarna och deras gamla kompisar. Haha!

Hur som helst så fick jag en väldigt rolig och glad start på min födelsedag! =)) Tack goaste familjen M för det! 😀

 

 ***

 

Nu ska jag börja fixa lite för dagen här och ta itu med alla morgonbestyren. Men först av allt ska jag ta mig en kopp kaffe till och se till att jag piggnar till lite. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Finaste Indra!! Jag GRATTAR dig här med! Hoppas du får en hel fantastisk dag idag. Hipp Hipp HURRA! Många varma saknar dig kramar!!

 2. säger:

  Stort grattis på din födelsedag!! Jag hoppas att du får en riktigt underbar dag med nära och kära!!

  Många grattis kramar

 3. Grattis!!

 4. säger:

  Stort grattis på din dag!!!

 5. säger:

  Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du får en supertrevlig dag!:)

  kram!
  Sasha

 6. säger:

  STORT GRATTIS till dig!!!! Hoppas du får en bra dag?! KRAM

Kommentarer är stängda.