Allmänt

Gosigaste halsduken!

gosigaste-halsduken1

 

Kikar in en liten sväng för jag måste ju bara visa upp jordens gosigaste halsduk! 😀

Det var systra mi som köpte den här, men hon var inte riktigt nöjd med storleken. Det är däremot jag, som verkligen ville ha en sån här stor som man kan ha över huvudet också. Den har inga lösa ändar utan är gjord som en tub typ, och man kan antingen ha den så här i lite ponchostil, eller också snurrar man den ett varv framför halsen och drar den över huvudet, så får man världens varmaste halsduk som sitter still utan några ändar som ramlar ner från axlarna. (Fast en sån vill jag ha också i och för sig. *s*)

Hur som helst så har vi gjort en deal, lillasyster och jag, så jag behåller nog denna och köper henne en ny i den modell hon vill ha i stället. Materialet i den här är sånt där ultramjukt fleeceliknande tyg och absolut supermjuk! Ingen risk att man fryser med den här i vinter. =))

 

Nu ska jag fortsätta med mitt här hemma. Tack så jättemycket för alla födelsedagshälsningar sötaste ni! 😀 Jag blir så rörd av alla grattiskommentarer, mess, mail och telesamtal.

Bilder på mina presenter kommer senare. Men nu har jag lite fullt upp här.

Återkommer senare igen!

 

Gokramizar på er alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Hoppas du haft en bra dag!Familjen hälsar.
    Kramisar i massor!!!/Tess

Kommentarer är stängda.