Allmänt

En solig dag med Pellisbesök! :-)

pellisbesok

 

Hej på er alla goa!

 

Nu börjar jag äntligen bli riktigt bra igen och känna mig som en människa. 🙂 Jag fick sova i natt och huvudvärken har äntligen gett med sig. Nu håller jag alla tummar, tassar och tår som finns i huset för att jag ska klara mig några dagar. I morgon är det ju dags för kursstart och det ska bli såå himla roligt! 😀 Ser verkligen fram emot det, så jag hoppas jag får vara frisk nu.

Ska snart sätta på lite kaffe tänkte jag, och bjuda mamsen på som dök upp här för en stund sedan. Vi fastnade vid bordet och öppnade massa roliga paket som kom med posten i dag. 😀 Jag har fortfarande en del som inte har kommit än, men flera fina berlocker har redan anlänt. Jag lägger upp lite foton senare. Mitt armband börjar kännas en smula tungt…haha!

 

Jaja, nu ska jag vara lite social med min kära mor och samtidigt steka lite miniköttbullar tänkte jag. Jag gjorde världens godaste småköttbullar till jul, och nu tänkte jag göra dem igen – dock med lite mer kryddor den här gången. Det är något speciellt med de där små köttbullarna gjorda på nötfärs tycker jag.

 

Hoppas ni har det bra ute i solskenet! Jag återkommer som sagt lite senare, med foton och lite annat.

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...