Allmänt

Tips! Mousse au Chocolat – Blank

vit

God kväll på er därute!

Det är snart dax för mig att hoppa i säng. Vi sitter och tittar på en gammal Bond-film, hjärtat och jag, men nu orkar jag inte hålla mig vaken längre. I morgon får jag tidigt fikabesök av ett visst speciellt skäl, återkommer till det i morgon. 😉 Men jag har i allafall en hel del att göra klart tills dess så i morgon har jag inte tid att ta någon längre sovmorgon.

Förresten, har ni provat denna fantastiska choklad ifrån Lindt här på bilden? Jag köpte denna tidigare idag och vi har testat den nu ikväll. Förr testade vi ofta olika nya chokladsorter på helgkvällarna och nu har det kommit in så mycket nytt att jag kände mig sugen att börja igen.

Den här vita chokladen heter Blank – Mousse au Chocolat från Petit Desserts och är, precis som namnet antyder, fylld med vit chokladmousse. Den här schweiziska dessertchokladen finns i andra smaker också, varav Noisette är en storfavorit. 😀
38:- kostar en sån här kaka, väl värd priset. Får se vad vi testar nästa gång.

Nu ska jag kila ut i badrummet och göra mig i ordning för natten. De där produkterna från Cliniderm doftar verkligen helt ljuvligt!

Sov så gott nu alla när det är dags och på återseende i morgon bitti igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...