Allmänt

En stor dag idag! :-D

morgonlox11

God morgon på er alla därute!

Hoppas ni har fått sovit bättre än mig i natt, för här har det inte blivit mycket sömn i natt heller. Illa, eftersom jag verkligen hade behövt det för att bli av med huvudvärken. Nu får jag vänta ett tag och se om huvudvärkstabletten hjälper, men sen måste jag göra klart för dagens lilla begivenhet. 🙂

För mig är det nämligen en viktig dag idag, en dag verkligen värd att fira. 😀 Idag har jag nämligen varit totalt rökfri i exakt ett år från den dagen jag påbörjade min väg mot ett liv utan cigaretter. Inte ett enda återfall eller snedsteg, och idag känns det som om jag alltid varit rökfri. Jag är så stolt över mig själv! 🙂

Men lika stolt är jag över Håkan, som en vecka efter mig slutade att snusa och som inte heller rört snusdosan sedan dess. 😀
Så idag firas det med tårta här hemma. 🙂 Jag återkommer senare, men nu måste jag vila bort min huvudvärk så att jag klarar dagen.

Må så gott alla och ha en jättefin dag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Vi ska vara sockerfria hela 2011, häng på!

 2. Mollice säger:

  Grattis! Ni är verkligen duktiga, värd en stor bit tårta :))

 3. Virre säger:

  You go girl!

 4. säger:

  Stort Grattis!!

  Vad duktiga ni har varit 🙂 Är så imponerad, men jag tror också att vill man verkligen så går det.

  Bra jobbat, glöm inte bort att belöna er själv med något, det är ni verkligen värda.

  Kram Kram

Kommentarer är stängda.