Allmänt

Myshelgen med Saphira är slut för denna gången!

Hej hej alla!

Den här helgen har verkligen gått fort måste jag säga! 😀

Som jag berättade tidigare så skulle ju min systerdotter Saphira vara här under halva lördagen, halva söndagen och natten därimellan, medan min syster jobbade dubbla pass. Trots att Saphira är sju år och inte kräver samma passning som små barn så trodde jag ändå att jag skulle vara totalt slutkörd nu i eftermiddag när syrran kommit för att hämta henne. Min systerdotter är en ganska energisk liten varelse som många gånger nästan tagit knäcken på halva släkten när vi samlats. 😛 Så jag väntade ju mig förstås ett dygn med cirkus här hemma. Men jag kunde inte haft mer fel.

***

Det enda jag möjligtvis varit lite trött i mellan varven har varit huvudet och i viss mån – öronen. 😛 Den där lilla näpna munnen går nämligen oavbrutet, och berättarlusten verkar aldrig sina. 🙂 Varenda filmscen skulle berättas i förväg, så där en 10 gånger om, historier skulle berättas och saker skulle förklaras. Jag sov några timmar i natt men jag är säker på att jag hört den där kvittrande lilla rösten i sömnen i natt.

”Moster titta! Jamen titta då!” Jag: ”Ja, jag tittar, jag kan inte titta mer än så här. ” Men du ska titta på mig! Jaha, okej! (Jag vänder mig om och tittar) ”Neeeej, nu missar du ju när Karlson på taket är spöke, du måste titta på tv'n hela tiden!

Jag: ”Jaha, okej..?!

Hehe! 😛

***

***

Vi gräddade mängder med våfflor och Saphira förklarade att hon hade flera magsäckar, en för varje maträtt. Det är därför, förklarade hon, att man kan äta godis efter middagen trots att man varit mätt precis. Då är man nämligen mätt i våffelmagsäcken, men godismagsäcken är fortfarande tom.

Aha, ja naturligtvis! 😀

***

Men nu ska jag faktiskt ändå ta mig en liten middagsvila och vila huvudet efter en ganska intensiv helg. Det gar dock inte sista gången jag hade lilla dockan här. 🙂 Nästa gång hittar vi på nåt nytt kul! 😀

På återseende på er alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...