Allmänt

Bara packning och reseplaner idag..

mamsen-och-pellisen1

 

Det börjar dra ihop sig! 😀

Nu har jag inte mycket kvar att göra förän allt är klart för morgondagen. Bara lite småsaker, sånt där som man inte kan göra förän i morgon bitti, som matsäcken m.m.
Jag tog en sväng ner till mor på eftermiddagen och lät Loxy busa runt en stund i hennes trädgård med Elliot. Skönt att han får röra på sig lite inför den långa resan i en bilbur. Självklart stannar vi ofta, men det blir ju ändå mycket stillaliggande förstås.
Själv skulle jag låna ett par mjukisbyxor och en kofta av mamma som jag tänkte ha på resan. Mjuka bekväma kläder så jag kan röra mig när jag kommer fram. *s*

 

Efter en stund på mamsens altan vandrade vi hemåt igen, lilleman och jag, för att äta middag och fixa vidare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppas jag att det är något bra på tv ikväll att varva ner lite till innan sängdags. Annars hittade jag en film här när jag rotade igenom alla våra cd-skivor som jag inte sett innan, så den är ett alternativ om det inte är nåt att se på dumburken.

 

Hoppas ni har haft en bra dag alla och får en mysig kväll!

Jag kikar kanske in en sväng till ikväll, annars hör ni ifrån mig från bilen i morgon. 😀

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Ami säger:

    Hmmm måste bara säga tack 🙂 Såg att du skrev trevliga saker om mej i din systers blogg, er bror har visat mej dessa 😉 och eftersom det erbjuds intressant läsning så blev jag en stadig besökare 😀 Jag erbjuder kaffe även nästa gång du/ni är i närheten…. Hoppas ni får en trevlig bilfärd och helg. // ”grannen”

  2. Cherlindrea säger:

    Ami: Nämen hej! 😀 Vad roligt att du hittat hit! Och det var så lite så… 😉 Skrev bara som det var. 😀
    Kikar gärna in på en kopp när vi kommer hem. 🙂 Ha en jättefin helg du också!
    Må så gott! //Indra

Kommentarer är stängda.