Allmänt

Gårdagens shopping!

inkop9

 

Här kommer lite utlovade bilder på gårdagens inköp, en salig blandning av prylar. *s*

Jag visade ju min nya smyckedocka härom dagen som jag beställt på Jotex och var inne på att det där kunde vara en lämplig liten present till svärmor. Hon tycker lika mycket om såna där små söta prylar som jag, och dessutom är hon förtjust i smycken så jag tyckte att det här kunde passa bra. Hon har ju som sagt var redan fått sin present, men det är alltid roligt att ha nån liten symbolisk sak med sig när vi kommer, eftersom vi sällan är där på hennes födelsedag. Det har bara hänt en gång, första året jag var i Härnösand.

Hur som helst, den här söta dockan – och mängder med andra modeller och färger – finns i en fullkomligt galen smyckesbutik här i stan. Jag kommer inte  ihåg vad den heter nu, men jag har nog aldrig sett så mycket smycken och blingbling på ett och samma ställe, och i såna mängder. 😀 Jag har nog sällan varit så frustrerad över en glömd kamera som igår. *s*

 

inkop4

 

Den här lilla sötnosen tycker jag var en av de finaste och jag funderar faktiskt på att köpa mig en likadan senare. 😀 199:- kostar de här, men det finns ytterligare en modell med riktigt vackra sekelskiftskläder som är lite dyrare, 249:- Men jag tycker ändå att det är ett riktigt bra pris på de här.

 

inkop7

 

I samma butik hittade jag något som jag har letat mig fördärvad efter i åratal, nämligen ett cigarettetui! 😀 Jodå, jag har hittat etuier tidigare och på andra ställen, men vartenda ett som jag har ramlat över har ett sånt där motiv som förändras när du vinklar det, och alltid på en naken tjej. *s* Naken – påklädd..naken – påklädd.. Ja, ni vet. 😉 Inte min grej hur som helst. =))

 

inkop6

 

Här hittade jag till min glädje en massa snygga etuier, (jag tycker det ser bättre ut med ett etui på bordet till exempel på ett fik eller liknande, i stället för ciggpaket och tändare) bland annat ett med samma mönster som min ”LV”-plånbok. Det var lite kul tycker jag att hitta ett matchande. 🙂

 

inkop8

 

Från den här smyckesbutiken fortsatte jag gatan fram några meter och kom till en av mina favoritbutiker här i Borås, nämligen Lycka! 😀 Där finns mängder med underbara Odd Molly-kläder, hudvårdsartiklar från Nougat London, massa olika saker ifrån Greengate och så olika saker från Lisbeth Dahl, bland annat den här ursöta tekulan. 😀 Jag köpte bara en till mig själv igår, men jag ska kila dit igen och köpa några stycken till att ha när det kommer te-drickare hit. 🙂 Dom matchar mina små tepåse/kulefat, som jag köpte på Westerngaraget härom dagen perfekt. =))

 

inkop10

 

Efter Lycka bar det av till Knalleland för ”behöva”-saker. 🙂 Jag var bland annat ute efter två kaffemuggar i melanin till Håkan och mig, att ha med på resan, och hittade först de här rosa kaffemuggarna på Rusta för 14.90 styck. När jag kilade in på Willy´s för att handla ingredienserna till färdkosten hittade jag de andra två och dom kunde jag bara inte motstå. 😀 De är i samma serie som melaninfaten jag köpte där för ett tag sen, och liksom dem så kostade även de här bara 10:-/styck. De blir perfekta drickaglas på resan. =))

 

inkop5

 

Från plastmuggar till elektronik. 😛

Eftersom vi kommer att sitta i bilen 12 timmar – enkel resa – så insåg ju jag ganska snabbt att efter ungefär 2 timmar så hade jag inte haft någon dator längre. *s* Så vi kilade in på Kjell&Company och köpte den här billaddaren till mini-pc’n. 😀 Nu behöver jag inte snåla och stressa med datorn, utan kommer att ha ström hela tiden. 😀 169:- fick jag betala för den här, och det var det bara sååå värt! =))

 

inkop2

 

Sist ut inhandlade jag den här…ja, vad det nu är för något, på Lagerhouse. *s* I allafall ska jag använda det som fodral till mini-pc’n. Det lilla som följer med datorn när man köper den är så litet och trångt att jag blir galen, och inget annat får plats. Här kommer jag få ner strömkablar, extern hårddisk och lite annat jag behöver. Expediten trodde att det var en necessär. Ja, kanske det, men den passar lika bra som minipc-case. *s* 39:- på Lagerhouse.

 

inkop1

 

Nu ska jag fortsätta fixa här, och som jag sa tidigare – doppresenten får ni se efter dopet på söndag. 😉

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  Vilka fina saker!! Visst är det kulla att shoppa loss ibland!

 2. säger:

  Sv: Då ska jag testa den nästa gång jag måste beka utväxten! roliga saker du köpt btw! =)

 3. säger:

  Åh vad fina grejer! Te påse ”grejen” var ursöt och en spn smyckeshängare har jag velat ha länge 🙂 Jättefint!
  Och tack för påminnelsen om databatteri. Måste komma ihåg att ladda batteriet fullt oxå 🙂
  Ha en trevlig resa i morogn. Vi åker snart.
  Pussar

 4. Så mycket roligt! Och cigarettetuiet var jättetufft fast jag visste inte att du rökte. Jag rökte från 13 – 35, sen slutade jag äntligen samma år min mamma dog i lungcancer, och det var det bästa jag gjort för mig själv.

 5. säger:

  Ja, det är så kul att shoppa. Tyvärr så räcker inte plånboken till allt jag vill ha. 😉

  Jag är väldigt nöjd med halsbanden från vibri. e är använda så gott som varje dag och det syns inte ens. sally och Selma ligger i galleriet på deras hemsida förresten. 🙂

  ha det bra! kram!

 6. säger:

  Åh vilken bra laddare, vill också ha till min mini-pc! Och vad billigt!! Lycka till på resan, det går säkert jättebra! 🙂

Kommentarer är stängda.