Allmänt

Längtar efter värmen… ;-)

summerdreamloxy1

Hej hej på er alla!

 

Jag är inte sjuk. *skratt* Men jag har däremot inte sovit mycket i natt, utan först på morgonen, så jag vaknade först när Håkan klev in genom dörren vid halvtio-tiden. Och då skulle jag egentligen vara helt färdig och klar att sticka iväg och handla innan det blev för mycket folk i butikerna. Riktigt så blev det inte, men vi kom iväg ganska snabbt ändå. Så nu har vi inhandlat allt inför helgens påskmiddag och lite annat smått och gott.

 

Lilleman fick vara hos mamsen och Elliot idag, och har tydligen varit helt lyrisk över det milda vädret och barmarken i mammas trädgård. Han är ju inte någon utehund överhuvudtaget egentligen, utan brukar mest vilja ligga och softa i en balkongstol eller liknande. *s* Men idag har han tydligen hållt igång nästan hela tiden vi var borta och toklekt ute i trädgården. Till och med mammas tokiga pudel gav upp och gick och lade sig, men inte Loxy. Han måste ha fått en knäpp av nåt slag, för det är verkligen inte hans stil. 😛 Men härligt att höra var det i allafall. Han går verkligen i ide på vintern och vaknar upp på vårkanten igen.

 

Nu ska jag ta en snabbvila här innan det är dags att fixa lite grejer inför påskafton. Sill ska läggas in, och lite andra grejer går också att förbereda. Vännerna Dan och Veronica och deras grabbar ska komma hit och fira påsken med oss. Det ska verkligen bli jättekul! 😀

 

Hoppas ni har en fin dag därute alla, och har lika skönt väder som vi.

På återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. men Loxy då *skratt*. Ja, ibland kan dom små liven få sina ryck och få för sig sånt som annars verkar helt otänkbart.

    Glad påsk! kram

  2. säger:

    Ja nu får våren ta och komma så vi kan få lite sol och värme!

    Hoppas allt är bra hos er och GLAD PÅSK!

Kommentarer är stängda.