Allmänt

Här vill jag vara just nu… :-)

float-bed_12

 

Här skulle inte jag haft något emot att ligga just nu… 😛

 

Hoppas ni har en bra dag därute alla!

Jag har precis mailat till den där traderaförsäljaren – igen! Jag har alltså fortfarande inte fått mina varor och nu är det 15 dagar sedan jag betalade. Det känns verkligen inte speciellt roligt, men jag kan ändå inte låta bli att undra om något blivit fel nånstans. Det kommer ju in omdömen på henne hela tiden och hon skriver själv omdömen. Det här är som sagt ett registrerat företag med massor av varor. Kan dom helt enkelt bara blivit försenade på grund av mycket beställningar? Jag hoppas det, för nu kan man liksom inte skylla på postgången längre. Andra saker som jag beställt senare har kommit, och idag kom även ett paket till Håkan från England som han har väntat länge på. Då borde ju i såfall detta också ha lossnat nu om det nu hade fastnat nånstans på vägen.

Jaja, vi får väl se om jag får någon respons den här gången. Sist jag mailade fick jag inte ens ett svar, och det gör ju inte att man blir mindre misstänksam förstås.

 

Idag händer det inte mycket här hemma annars. Jag är otroligt begränsad med bara en hand, så det får bli en vilodag för både mig och handen idag. 🙂

Nu ska jag i allafall ta mig en tur med lilleman och så får vi se vad jag hittar på sen. Läsa bloggar är ju ingen dum idé, även om jag inte orkar sitta och skriva kommentarer med hjälp av pekfingervalsen. 😉

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Det skulle man inte tacka nej till =)
    Hur gör du alla dina fina bilder med hjärtan runt oså?

  2. säger:

    Jag fölljer gärna med och sitter där i solen!

    Kram!

    Ps. Hojta om du behöver något nytt till Lillen! Har massa hemma!

Kommentarer är stängda.