Allmänt

Rosa charms till vårhalsbandet

charms-rosa1

Vårkänslor får man helt klart när man ser de här underbart söta charmsen från Le Chien. Har man inte möjlighet att köpa ett nytt halsband till vovven så kan man ju piffa upp det gamla med något fint och vårlikt hänge i stället. Snöflingan och döskallen kostar 75:-, de andra 65:- styck.

Kika även in i webshopen och frossa i nyheterna som kommer in hela tiden. Just nu har Le Chien ett erbjudande som gäller februari månad ut. Om du handlar för minst 1000:- så får du 15% rabatt på ditt köp. Varje månad lottas även ett presentkort på 1000:- ut. För att vara med i utlottningen måste du handla för minst 500:-/gång och erhåller då en lott. Handlar du för 1000:- får du 2 lotter, osv. Mer information finns i webshopen.

nallar11

Jag själv har ju hittat den ultimata leksaken till Loxy. 😀 Jag kan ju aldrig välja mellan rosa och ljusblått… *skratt*

Vad kan vara mer perfekt än den här?! 😉

95:-

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Kanon, nu slipper du ju välja färg 😉 Jag har shoppat lite i kväll, kunde inte motstå rabatten 🙂 Det blev åtminstone en rosa sak 😀 Kul att du gillar nya headern, det är en läsare som har gjort den helt spontant och mejlat till mig. Så himla gulligt! Klart vi testar den då, åtminstone ett tag 🙂 Kram!

  2. Cherlindrea säger:

    Emma: Ja exakt! Här gör man ju två flugor på smällen liksom. 😀
    Åh, vad har du shoppat nu?? Jag måste in och kika om du lagt upp något, men jag misstänker att du lägger upp det när det kommer. =))
    Headern var verkligen jättefin! Klart du ska använda den. 😀 Men skulle du vilja ändra hela designen nångång så är det bara att höra av dig som vi sa.
    Kramar om!

Kommentarer är stängda.