Allmänt

Min lilla nattgäst…

pellisprick-nattkollage1

Ja, helt plötsligt fick jag sällskap över min ensamma natt. 😀 Inte bara Pellispricken förstås, utan mamma följde med  honom hon också såklart. Hon kände väl för att komma upp med sin laptop och trakassera mig med alla sina miljoner datafrågor antar jag. *skratt* Nej då, hon är fullt medveten om att jag har migrän idag och inte speciellt upplagd för prat, så det var därför hon tog med sig sin dator. Och varför inte, då slipper vi trängas framför min. 😉 Som jag i och för sig inte sitter så mycket framför ikväll. Jag har kikat på ”Mannen som talar med hundar” och efter det ”Djurräddarna på Nya Zeeland”. Jag tröttnar nog aldrig på att titta på såna där gripande djurprogram.

pellisprick11

Nu ska jag sätta på lite te till mamma och mig och vänta på en dokumentär som börjar klockan 22.00 som jag gärna vill se, ”Plastikdrömmar – tonåringars snabba väg till skönhet” på 3:an. Jag har en känsla av att det kan vara ett ganska intressant och tankeväckande program. Inte för att jag har något emot plastikkirurgi, jag har själv en del saker som jag gärna skulle göra om några år. Men tonåringar + plastikkirurgi är en ekvation som jag inte tycker går ihop. Eftersom man vet att problem med utseendet väldigt många gånger sitter mer i hjärnan än i själva kroppsdelen man vill ändra och att tonårstiden är full av komplex över än det ena, än det andra, så tror jag inte det är en bra idé. Men det är ju min personliga åsikt förstås. Vi får väl se vad som sägs ikväll.

*

Hoppas ni får en fin kväll alla och må så gott! På återseende, antingen lite senare eller i morgon bitti. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Haha, ser att du har lyssnat på mamma nu och öser på med bilder på pudelpojken 🙂 Inte oss emot, han är ju så söt! Maggie hälsar och skickar en godnattpuss!

  2. Cherlindrea säger:

    Emma: Haha, ja vad ska man göra? Himla tjat! *skratt* Nej, klart att han ska vara med. Jag har helt enkelt fotat lite dåligt sista tiden bara, men jag ska skärpa mig med det.
    Elliot rodnar och pussar tillbaks såklart. 😉

Kommentarer är stängda.