Allmänt

Lite snack innan åskan kommer…

adag3

 

Jag kom precis in ifrån en liten rasttur med Loxy. Det blir korta vändor nu på dagarna, det är alldeles för varmt för lilleman att gå några längre rundor. Det får sparas till kvällen i stället. Men jag passade i allafall på att plocka ihop en liten sommarbukett på vägen. Det mesta är utblommat här uppe nu, men lite fick jag ihop i allafall som står här på köksbordet och sprider väldoft. 🙂 Själv sitter jag förstås på balkongen, men det börjar bli dags att dra mig in en sväng med datorn nu, för det mullrar på bra runt omkring oss. Jag är lite osäker på om det kommer hit över oss, men det är väl bäst att ta det säkra före det osäkra. Ett skyfall över datorn vore inte så smart kanske. 😉

 

adag1

 

Jag sitter med min ”vanliga” laptop där ute, men det kanske vore smartare att ta ut lilla rosa pärlan i stället. =)) Min lilla sötnos. *s* Men nu ska hon snart få följa med ner till mamsen i stället. Vi ska ner dit om en liten stund, Håkan och jag, och äta lillasysters goda paj som hon ska bjuda alla på till lunch där nere idag. Och Loxy ska få träffa bästisarna Elliot och Boss igen. 🙂 Men idag kommer jag att vara lite mer restrektiv när det gäller busande i värmen. Loxy liten var bra trött igår.

 

adag2

 

Jag lyckades faktiskt ta ett ordentligt tag i mig själv i morse och snodde ihop en sockerkaka som jag ska ta med mig ner. Det är tur att det går fort att göra dem, för det är ingen höjdare att stå i köket med en stekhet ugn när det är typ 25 grader varmt ute, (och förmodligen dubbelt så varmt inne…). Men en sockerkaka blev det i allafall som sagt, efter mitt favoritrecept som blir såå himla gott! Jag har lagt upp receptet tidigare här på bloggen, så vill du testa det så hittar du det här.  

 

Men nu börjar det bli lite väl tungt i luften, så jag får avsluta mitt babbel här och stänga ner datorn en stund. 😛

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och hoppas ni fått lite svalka i hettan.

På återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hejsan!
    Hoppas att ni mår bra i värmen. Vi håller på att flyta bort minst sagt. Mina har jättesvårt att komma till ro och sova, så det blir lite sporadiskt. Nu är det inte långt kvar tills vi ses igen:). Vi längtar alla tre….
    Jag och dick håller på att fixa och trixa med lite bilder på Otto till ett försäljningsstall i Trollhättan (JUMP-INN)och vi lyckades till och med få ihop en liten film (hade bara material från tre träningar)men nu ligger den i alla fall på youtube med musik och allt :), men det tog en hel dag att lyckas hitta program som passade våra videofiler.
    http://www.youtube.com/watch?v=43jMxqayCFo
    Ha det så gott så syns vi snart!
    Stora kramar Alex med familj

  2. säger:

    Hej! Är lite som återuppstånden från de döda.. Jag har haft en hektisk vår så jag knappt hunnit blogga eller läst några bloggar. Kram!

Kommentarer är stängda.