Allmänt

En mullrig dag och en lugn fredagskväll…

loxynatt11

 

Hej på er alla därute!

 

Hoppas ni har haft en skön dag och kväll, och fått det lite svalare.
Här gick åskan ordentligt idag med det kom bara en kort, men dock väldigt intensiv regnskur. Det räckte inte riktigt för att fräscha upp luften ordentligt, värmen kom snabbt tillbaka. Men det var oerhört hög luftfuktighet och när vi satt nere i mammas trädgård och åt så fick man nästan känslan av att man skulle drunkna när man andades. 😛

 

Vi kunde i allafall sitta ute och äta idag, efter att vi torkat av trädgårdsmöblerna. Nicole hade gjort en underbart god ost- och skinkpaj och så blev det kaffe och sockerkaka efteråt. 😀 Hundarna var lite spakare idag märkligt nog, med tanke på hur hett det var igår och då höll dom minsann igång. *s* Men det var bara bra, för Loxy har varit ordentligt trött idag. Han är visserligen en sol och värmedyrkare, men till och med han börjar sloka en aning nu.

 

Tokungen Saphira har däremot varit på ett strålande humör idag när det blivit lite svalare. =)) Hon har haft det jobbigt i värmen, och det märktes verkligen att hon mådde bättre idag. Hon underhöll oss med sina galna upptåg hela tiden där nere, (vad får dom energin ifrån??*s*) och jag tog massor av foton på henne. Men dom kommer i morgon. Jag har inte orkat ladda över dem från kameran till datorn ännu.
Evelyn var hos sin mamma, så det blev inga nya foton på henne idag heller. Jag får kila ner till dem när hon har kommit hem igen, och be henne posa lite. 😛 Det är hon superbra på. =))

 

Ikväll har vi bara tagit det lugnt och kikat på ”Gisslan” på 1:an. Den var väl sådär och utan Bruce Willis hade den varit ännu sämre. Det var ingen speciellt rolig fredags-tv ikväll.
Nu ska vi hoppa i säng här. I morgon blir det en mc-tur till Varberg med gänget, eller i allafall dom i gänget som hänger med. Starten går redan klockan 10, och det är väl inte alla som är på benen vid den tiden en lördagsmorgon. Själv ska jag inte med i morgon. Jag vill inte gärna lämna iväg Loxy en hel dag när det är så här varmt, utan vill helst ha koll på honom själv så han inte får några problem med värmen. Och det är alldeles för långt för honom att åka med. Så vi blir hemma i morgon, lilleman och jag. Men Håkan åker och det gör han rätt i. Bäst att ta vara på mc-vädret så länge det går. 😀

”…ta vara på..”, där var vi igen. 😉

 

Hoppas ni får sova gott i natt och slipper heta sovrum. Nu ska jag ta ut Loxy på en sista tur och sen är det dags för oss här.

Må så gott alla och på återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...