Allmänt

En titt ner till mamsen idag…

evve3

 

Usch, vilken jobbig dag det här blev. Förmiddagen gick någorlunda bra, då satt jag och dekorerade naglar och Håkan satt bredvid och hjälpte mig att fixa en tavla för dekorationsexempel. En riktigt mysig lördagsförmiddag.

Men sen kom migränen, och jag har mått pest sen dess. Men jag var i allafall nere hos mamma en sväng. Nicole och Saphira kom tyvärr inte dit idag, men brorsan och Evelyn var där och jag hade en sak jag ville ge henne… En egen Hello Kitty-Cupcake. 😀 Det var väldigt roligt att se henne bli så glad över den, men i ärlighetens namn så tror jag hon var mest glad över att jag kom dit över huvudtaget. *skratt* Goa unge! 😀 Och nu när jag skulle lägga upp lite foton på henne, så upptäcker jag hur urdåligt med kort jag har på henne sen hon blev lite äldre. Jag har varit riktigt slö med kameran ett tag och hade bara årsgamla kort som de nyaste. Jag måste verkligen ta med mig henne ut nån dag och fota lite. Hon älskar att stå framför kameran och poserar som en riktig liten modell. =))

 

Men idag blir det bara ett par äldre kort och så kommer det lite nya cupcakesfoton senare som jag tog hemma innan jag kilade ner med dem till mamsen. Och nu ska jag krypa ner under en pläd i soffan och försöka vila bort lite migrän. Jag har gjort ett försök i en timme inne i sovrummet men tyvärr störs jag för mycket av min älsklings snarkningar fortfarande. Han behövde också vila den här eftermiddagen, och jag testade till och med med öronproppar – utan resultat. Så det blir soffan för min del, och det gör faktiskt inte så mycket. Bara jag får vila en stund nu så är jag glad. 😉

 

evve1

Må så gott på er alla och ha en fin lördagseftermiddag!

På återseende lite senare – förhoppningsvis. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Dennis säger:

    va fint hennes hår var där på det översta kortet:)
    Nu vill hon ju ha långt hår igen så hon får fram sina lockar:) Tack för dom goda cupcakesen:)
    kram bror

Kommentarer är stängda.