Allmänt

Vårkänslor och blingiga naglar! :-)

krokus11

***

God förmiddag på er! 🙂

Det känns ganska skönt just nu måste jag säga! Fredag – OCH fint väder! Kan det bli bättre liksom?! 😀 I trädgården har både krokus och narcisser börjat titta upp och idag ska det bli hela 15+ ute! Vi har bestämt oss för att ha grillpremiär i helgen, så jag funderar på vad som ska hamna på grillen så här första gången för i år. Lax kanske? Med grillad färsk sparris? Och lite vitt vin.. 🙂

Håkan och svågern William har precis åkt ner till garaget för att byta till sommardäck på bilen, och själv sitter jag här och dricker kaffe och slösurfar i väntan på min svägerska som ska komma hit och få lite nya fransar. Igår hade jag ju min brorsdotter Evelyn här. Hon skulle få nya naglar och brynfix och trots att det drällde in folk här under hela eftermiddagen så blev vi klara till slut. 😛 Tyvärr glömde jag att fota hennes bryn, vilket var synd eftersom det var en sån otrolig förändring. Men naglarna kom vi ihåg att fota i allafall.

***

Evves naglar1

***

Inte blev det några utpräglade vårnaglar precis..hehe! 😛 Men det var Evves egen design och det hon ville ha. Och jag tyckte dom passade hennes stil riktigt bra. 🙂 På tumnaglarna sitter det en rad med strass-stenar, matchande den stora stenen i mitten på rosetten, som tyvärr inte syns här på bilden.

Men idag blir det fransar som sagt. Och sedan ska vi iväg och helghandla. Än så länge har vi ingen sol på altanen och det är bara 9 grader ute. Men så fort solen kommit fram till trädgårdsmöblerna så ska jag ta med mig ipaden och sätta mig ute en stund. Det gäller att ta vara på det fina vädret.

 ***

IMG_2350

***

Men nu ska jag göra mig i ordning, slänga in en tvätt i maskinen och pyssla med lite hushållssysslor innan svägerskan kommer. Avslutar det här förmiddagsinlägget med en bild på min påskkyckling som jag fick av Evelyn igår när hon kom, som hon gjort i syslöjden åt mig under dagen i skolan. 😀

Ha en riktigt härlig dag i solen alla, och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...