Allmänt

Kompisens nya HD! =))

dans-hoj2

Jag har ju helt glömt bort att visa foton på kompisens nya hoj som Håkan var med och hämtade för ett tag sen. 😀 För självklart fotades det friskt under resan, till och med fast inte jag var med…haha!

 

dans-hoj3

 

Här ser man både motorcyklarna, både hans gamla och den nya (till vänster) och den jag tycker den gamla var kanonsnygg också, men den nya är väl kanske mer i min smak. Men framför allt kommer hans fru att åka enormt mycket mer bekvämt på den här. Och jag tror nog att han kommer att trivas med den själv också. 😉

 

 

 

 

 

dans-hoj5

Det är lite svårt att se färgen på fotona, men det är en sjukt snygg färg som till och med är svår att beskriva. Jag kommer med all säkerhet att ta fler foton på den i sommar med en bättre kamera så att man ser det tydligare. En ovanlig färg, vad ska man säga…vinröd/lila..? Nej, jag vet faktiskt inte. Snyggt är det  hur som helst! 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

dans-hoj1

 

Stolt ägare med nya hojen! 😀

 

dans-hoj6

 

Motorcykeln på väg att lastas på bilen.

 

 

 

 

 

 

 

dans-hoj4

 

Hemma i säkert förvar. :p

 

 

 

 

 

 

 

 

Undra vems tur det blir nästa gång. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Det var en läcker hoj! 🙂
  Blir det din tur nästa gång kanske?
  Kram

 2. Cherlindrea säger:

  Mickan: Visst är den snygg! 😀
  Ja alltså, det ska väl bli jag nångång, men om det blir just nästa gång, det tror jag inte. 😉
  Kramar!

Kommentarer är stängda.