Allmänt

Hemmapyssel idag…

loxymorgon26

 

God morgon på er!

 

Hoppas ni har haft en god natt. 🙂 Själv har jag i allafall fått sova lite fläckvis, men Loxy gjorde sina tappra försök att jaga upp mig i natt också förstås, och det trots att jag var ute med honom sista gången extra sent i går kväll, eller snarare i natt. Knasbollen! Tänk att det ska räcka med att man ger med sig en enda gång för att det ska fastna i minnet på det här sättet…? Ja, och sen när han äntligen fått upp mig på morgonkvisten så tokslocknade han förstås i soffan och har inte vaknat än.

???   Tack för den, liksom!  😉

 

Nu ska jag vänta in UPS, som faktiskt ringde i morse, så nu vet jag att dom kommer någon gång mellan 12 och 13. En smula bättre än mellan 08 och 19 liksom… *s* Fram tills dess ska jag passa på och fixa lite här hemma – bland annat upptäckte jag att jag hade en philadelphiaost längst bak i kylskåpet som förmodligen skulle attackera mig om jag öppnade locket. Rensa kylskåpet alltså. *s* 

 

Ha en riktigt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

tavlingsbild1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Go morron, go morron!

  2. Cherlindrea säger:

    God morgon vännen! 🙂

Kommentarer är stängda.