Allmänt

Risgrynsgröt till kvällsmat..

risgrynsgrot1

Det blev en lätt middag/kvällsmat för mig idag. Risgrynsgröt med massa socker och kanel! 😀 Jag orkar helt enkelt inte stå i stekos i köket ännu, men jag mår i allafall bra mycket bättre nu efter att ha tagit det riktigt lugnt i dag. Dessutom har jag något väldigt roligt på gång att se fram emot. 😀 Bara det kan ju göra att man mår bättre. =))

 

I morgon sitter jag fast här i lägenheten. *s* Någon gång mellan 08.00-19.00 kommer UPS och lämnar av ett paket som Håkan har beställt ifrån Chicago och då måste jag vara hemma. Man tycker ju att dom kunde vara lite mer precisa än så, men icke… Så det blir snabba rundor med Loxy och stenkoll på huset. Men jag har en hel del att göra som har släpat efter nu när jag blev sängliggande, så jag blir knappast sysslolös. 🙂

 

Hoppas ni har haft en fin dag alla, och att kvällen fortsätter likadant. Förlåt att jag inte har orkat svara på alla rara kommentarer när jag har varit dålig, men jag har läst dem – tack gulliga ni! 😀 Må så gott alla!

 

tavlingsbild1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  vad är det för hemligt som dyker upp imån som du inte skvallrat om för mig än? :/
  Eller är det fredagen som lockar och längtar? Då ska jag inte fråga mer i så fall 😉
  Kul att vi ses på fredag en stund med så får du ju se min lilla skönhet:) puss puss

 2. säger:

  Hoppas migränen är bättre nu. Mellan 8-19, ja det var ju ett väldigt tidsspann…:-)

 3. Spännande värre!

 4. Cherlindrea säger:

  Nicole: Yes, du har helt rätt! 😉 Ses i morgon! 😀 Kramizar!

 5. Cherlindrea säger:

  Ewa: Idag mår jag äntligen mycket bättre, och jag har fått veta att UPS kommer mellan 12-13, så nu har jag lite bättre koll. *skratt*
  Kramiz!

 6. Cherlindrea säger:

  Monica: Vänta bara… 😉

Kommentarer är stängda.