Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Gårdagens höstnaglar! :-)

hostnaglar1

Hej hej alla!

Kikar in en liten snabbis innan jag ska lägga mig och vila en stund. Jag har precis haft en jättego tjej här på ett återbesök, men jag har inte hunnit ladda över de fotona ifrån kameran än. Så det får bli en bild på gårdagens naglar i stället, samma färg som de guldbruna jag gjorde härom dagen, men utan glitterdots och stickers utan med en guldfärgad glittersten på ringfingrarna i stället. Det är en underbart härlig höstfärg! 😀 Fotona gör dem inte riktigt rättvisa, de är ännu finare i verkligheten.

Dagens naglar var ett par franska med en vit glitterrand snett över nageln. Enkelt men jättefräscht! Lägger upp en bild på dem senare.

Men nu ska jag som sagt lägga mig en timme och vila. Sedan är det dags för middag innan jag ska iväg ner till Borås nagelskola på elevkväll. 😀 Temat för kvällen är Höstinspiration. Ska bli lika roligt som alltid att komma ner till skolan och träffa alla goa tjejer! 🙂

Hoppas ni har en fin dag därute alla! Jag ska försöka komma ihåg kameran i kväll och ta lite foton på skolan, och så återkommer jag senare. Må så gott och på återseende ikväll!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hösttips.. hitta röda löv och baka in i gele´n?

Kommentarer är stängda.