Allmänt Vardagsbetraktelser

Myskväll med vovvarna..

mysvovvar1

Det har varit mycket bus ikväll här hemma. Loxy och Elliot har farit runt som två tokar och stollat i lägenheten, men nu har dom somnat som två små barn på varsin pläd i soffan. smiley Mamsen och jag sitter och småpratar men vi börjar faktiskt bli bra trötta nu. Det känns faktiskt att tidsomställningen är ny och att klockan fortfarande ligger en timme fel i kroppen. Så det blir nog sängdags här snart. Men först ska vi gå en liten tur i blåsten med småkillarna en sista gång. Det kommer dom nog att uppskatta… Inte! *skratt*

Det har faktiskt varit en hel del bra på tv ikväll, men just därför har man ju inte haft tid att titta förstås. *s* Vi har mest suttit och kikat på nätet efter roliga saker till hundarna, och letat efter en likadan väst som Loxy fick igår. Det var sista exemplaret i den lilla storleken som fanns på MyOne, och mamma vill gärna ha en till Elliot också. Den är av märket Tommi men deras sida är under uppbyggnad och jag hittar ingen annan som säljer märket, så det var inte det lättaste. Så är det någon som känner till vart det här märket kan finnas, så får ni gärna tipsa mig. 🙂

mysvovvar2

Men nu ska jag ta mig en liten nattamacka och se om kanske mamma vill ha en också, sen är det dags för sista kvällsturen. Om det blåser så mycket som SMHI varnat för så får jag nog hänga tyngder på Loxy, annars lär han lätta från marken. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...