Allmänt

Smarrig frukostsmoothie med hallon!

frukostsmoothie2

 

God förmiddag på er alla därute!

 

Det blev en ordentlig sovmorgon för mig idag, men i gengäld har jag inte sovit i natt, så det går väl på ett ut. Jag har legat och stirrat på en riktigt bländande grabb på himlen som har lyst upp hela vår lägenhet i natt. Det är inte klokt så starkt det lyser när det är fullmåne!

Nu sitter jag vid datorn med min frukostsmoothie. 😀 Inte nån pulverdiet utan en riktigt god hallonsmoothie, samma recept som sist fast jag har bytt ut jordgubbarna. Den här var också supergod, och i morgon ska jag testa att göra den på blåbär tänkte jag. 🙂 Man får passa på att njuta av det man kan äta just nu, för Nutrilett är ju inte speciellt gott.. Jag har stora problem att få i mig det där, men som sagt – jag ska ge det en chans.

 

Idag blir det nog fortsatt pyssel i nagelhörnan för min del, och så har jag börjat lyssna på en ny bok på Storytel. Genom dina ögon av Stephanie Meyer, samma författare som skrivit Twilight. Den verkar helt okej, det jag har hört hittils. Sedan hoppas jag att Håkan får med sig crosstrainern hem idag. Vi hoppade över det igår eftersom han var tvungen att göra lite ärenden innan han kom hem, och det går inte att stänga bakluckan när den ligger i.

Hur som helst – så ser min dag ut. 🙂 Men först kaffe och smoothie, och lite morgonsnack med sambon. =))

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

clinidermtavling11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Om du vill äta ägg och bacon istället.. min nya matblogg, sockerfritt..

    http://sugarfreelowcarbblog.blogspot.com/

Kommentarer är stängda.