Allmänt

Tävla om produkter från Cliniderm!

cliniderm-tavling1

 

Hej hej alla!

 

Då var det dags för ännu en tävling här på bloggen! 😀

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

Den här gången är det fyra skönhetspaket från Cliniderm som ligger i prispotten. Förutom de produkter som jag själv testar och buzzar för just nu, så har jag även fått fyra paket att lotta ut bland er läsare.

Paketen innehåller provflaskor med bland annat serum plus dag- och nattkräm och lite annat smått och gott. Varje paket har ett värde av 200:-

 

Det du behöver göra för att delta i tävlingen är dels att svara på nedanstående två frågor och maila svaren till mig på följande adress: blogg@cherlindrea.se

 

1. Vilka är Cliniderm speciellt utformat för?

 

2. Vilka är hudens två viktigaste skyddsbarriärer?

 

Svaren på frågorna hittar du på Cliniderms webbsida.

 

Dels ska du lämna en kommentar här i tävlingsinlägget med en kort motivering till varför just du ska vinna.

 

Tävlingen pågår fram till och med den 23 januari då jag drar fyra vinnare!

 

Stort lycka till alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(14) kommentarer

 1. Aurora säger:

  Hej!
  Vill gärna vara med och tävla=)
  Jag skulle vilja vinna gåvoboxen för att få chansen att fräscha upp mig efter den kalla vintern. Fick en son för 8 veckor sedan och nu börjar det bli dags att ge sig ut bland folk och det vore trevligt om man såg någolunda pigg ut så folk vågar prata med mig 😉
  Ha det så bra!

 2. Jag vill gärna vinna pga jag länge försummat min kropp & hud pga att jag levt ohälsosamt. Nu håller jag på och kämpar med detta och vill gärna vinna hudvårdsprodukter som motivation att hålla mig fräsch! 🙂

 3. […] Tipsar här om en tävling jag hittade hos Cherlindrea […]

 4. säger:

  Hej,

  Att motivera är alltid lika svårt.
  Hur som helst så lyder min motivering på följande sätt: Har alltid varit mån om min hud och är ute efter det absolut bästa. Jag vill gärna vinna ett paket av Cliniderm för att se om detta kan vara något för mig eftersom min hud är värd det bästa.

 5. säger:

  Jag har testat mycket, men fortfarande inte hittat mina favoritprodukter för just min hy. Vore roligt att prova Cliniderms härliga serie och se om det är något för mig.

 6. Ann-Kristin B säger:

  Min hy är torr och glåmig efter vinterns prövniningar och det skulle vara trevligt att testa en ny produkt som är anpassad just till vårt klimat. Den här vintern har inte varit nådig!

 7. Matilda säger:

  Hej! Är gärna med och tävlar och har precis mejlat svaren till dig 🙂

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag nyligen har blivit gravid och nu har min hy blivit väldigt dålig så jag skulle behöva ta hand om den lite extra.

  Håller tummarna allt vad jag kan för vinst! 🙂

  Kram Matilda

 8. valmina säger:

  Hej! Jag har inte hittat produkter som passar mitt ansikte,så därför önskar jag att vinna detta kit för att prova och se vad min hy tycker om det…Allt gott/Valmina

 9. säger:

  Hej! Jag har mailat dig! Min hud kan absolut inte beskrivas
  som klädsam porslinhy. Om ögonlocken flyttar på sig när man sätter på ögonskugga och kråkfötterna vid ögonen spretar mer än ögonfransarna behövs något bra. Hoppas att jag har turen att få prova om Cliniderm är det jag behöver 🙂

  Må gott!

 10. Maria Wahlgren säger:

  Jag behöver detta kit eftersom jag nu väntar barn och hormonerna gör det till en utmaning att hålla huden fräsch. Behöver något som gör rent ordentligt men samtidigt är skonsamt.
  /Kram

 11. Linnéa säger:

  Hej. Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag har en så torr hud och skulle verkligen vilja se om Cliniderm är rätt märke för mig.
  Jag har mailat svaren på frågorna.
  Hej då!
  Linnéa

 12. Anne säger:

  Jag önskar att jag fick prova Cliniderms produkter eftersom jag varit nyfiken på dem länge. Det vore perfekt att få testa flera av produkterna innan man eventuellt bestämmer sig för att köpa dem. Jag har blivit ännu mer nyfiken efter att jag läst om hur bra de fungerar för dig.

  Hoppas jag har tur.
  Hälsningar Anne

 13. Marita säger:

  Varför just jag? Jo, min man tycker att jag har väldiga problem med det där med penetrationen.
  När han liksom penetrerar el vad det nu heter, min kind t ex så får jag liksom ryckningar där
  och det kan ju inte vara bra för någon. Kan det fattas något enzym eller liknande? Han påstår det. :-))

 14. Nanna säger:

  Min hy är av den typiska nordiska, normal till torr.
  Ingen av den produkter jag hittills provat har varit de optimala för mig. Nu hoppas jag ha hittat rätta märket, Cliniderm som är särskilt utformat för oss i norden. Skulle vara så perfekt att få en chans att prova om de håller vad de lovar, innan man lägger ut pengar på ännu en ny creme…

Kommentarer är stängda.