Allmänt

Dagens Vill ha – Loxykläder från Posh Pooches!

pploggavillha1

 

Hej hopp alla!

 

Jag måste bara lägga upp lite tips och vill ha-saker ifrån favoritbutiken på nätet – Posh Pooches – som jag suttit och tittat på idag. 😀 Jag har ett par absoluta favoritmärken när det gäller hundkläder, och Puppy Angel är ett av dem. Pinkaholic är ett annat, men det sparar vi till en annan gång. 😛 Idag är det PA som gäller, och jag kröp nästan ur mig själv av habegär när jag satt och kollade runt på Posh Pooches här på morgonen. *s* Jag har inte köpt kläder till Loxy på jättelänge nu, helt enkelt därför att han har så himla mycket redan. Men nu börjar jag bli bra sugen på att skaffa lite nya söta och tuffa saker till honom, lagom till hösten och vintern. Sommartid har jag ju aldrig på honom något, så det är nu vid den här årstiden som suget att skaffa nytt kommer. 😀

Och Puppy Angel har så himla mycket fint i just de färgerna jag tycker mest om, ljusblått och ljusrosa. Och även en hel del jättefint i beige, men det har jag inte tagit med idag utan hållt mig till de två förstnämnda.

 

pppink1

 

Först ut – rosa såklart! 😀

 

Utav dessa plaggen så är första och tredje de absoluta favoriterna. =)) Jag har aldrig haft någon jumpsuit till Loxy, men i år funderar jag på att prova det eftersom han fryser så på vintern och stelnar till i benen av kylan. Nummer fyra är ju också helt underbar – med en liten kaninboll på baken. *skratt*

 

ppblue1

 

De ljusblå plaggen är precis lika ljuvliga! 😀

 

Och faktum är att favoriterna är detsamma här – jumpsuiten, gosetröjan med kaninboll och den sista – med kaninapplikation. Så söta! 😀

I vanlig ordning när det gäller mig så är det alltså färgvalet det gäller. *s* Senast jag beställde från Posh Pooches så var flera av plaggen likadana – bara i olika färger. Snacka om beslutsångest! Hehe!

 

pppink3

 

Det här lilla setet tycker jag är sjukt gulligt! 😀 Eller ja, det är inget set i den bemärkelsen att man köper dem i ett paket, men de ska ju helt klart vara tillsammans. =)) Nu är jag inte helt säker på att en halsduk skulle stanna kvar på Loxy, men sätter man fast den på ett smidigt och bekvämt sätt så skulle den nog inte ramla av. Han älskar ju allt han kan gosa in sig i så han skulle nog inte ha några betänkligheter. 😉

 

ppbluepink1

 

Och appropå halsdukar som matchar – det här är också en sån där sak som jag inte kan välja färg på. 😛 Det är ju toksött i båda färgerna och förmodligen skulle det här sluta i dubletter för min del. *s*

 

pppink2

 

Sist ut kommer ännu en storfavorit – både tröjan och jumpsuiten.

Hur fina är inte de här, gosigt fodrade och i härligt puderrosa!  cutecolorsloveicon211

 

Jahapp! Det här är mina Dagens Vill ha, typ halva butiken…*skratt*

Priser och andra uppgifter hittar ni på Posh Pooches.se, och där finns förstås en massa mer produkter. Kolla speciellt in de fina kläderna i beige nyanser från PA som jag nämnde i början här. Också en stor vill ha-faktor! 😀

Ett hett tips är även att du får 10% rabatt just nu på din Puppy Angel-beställning så skynda att fynda! =))

 

Nu ska jag röja igenom Loxys garderob och se vad som finns där egentligen. Har en känsla av att jag skulle behöva tvätta en del också, vilket borde passa bra idag eftersom jag har tvättstugan senare. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(13) kommentarer

 1. säger:

  guuud så söta 😀 har du bestämt vilken du vill ha?

 2. Cherlindrea säger:

  Emmelist: Nej. *skratt* Jag är rädd för att det inte bara blir en. Sist jag gjorde en beställningen därifrån så köpte jag 12 plagg. 😛 Men så mycket blir det inte den här gången. =)) Det lutar åt en tröja, en jumpsuit och en jacka i allafall. Först och främst… *s*

 3. säger:

  men shit! du e ju galen 😀

 4. Cherlindrea säger:

  *Skratt* Hmm..ja, det säger min kära sambo också. 😛 Men ärligt talat så blir det inte så väldigt många plagg den här gången. Det blir på tok för dyrt. Herregud, hundkläder kostar ju lika mycket som människokläder! Helt otroligt egentligen!

 5. säger:

  haha ja det verkar ju helt sjukt!!!!

 6. cecilia (med Saga & Betty) säger:

  jasså, har du oxå tittat på dom där nya kläderna. vi oxå (ler).

  hoppas allt är bra med er?! Som du säkert läst på min facebook så rullar livet på här hos oss.

  kram kram

 7. säger:

  Åh, så underbart söta! 🙂 Vill ha!

 8. säger:

  Gud vilka söta!!! <3

 9. Jag är tokförälskad i nästan allt från Puppy Angel. Tyvärr blir det lite väl dyrt om man skulle beställa en av varje 😛 Mina favoriter är nog den fluffiga tröjan med kaninen på och västen med hjärtat. Imorgon ska jag ha funderat klart på vad jag vill beställa, men jag känner mig riktigt stressad. Det är så svårt att välja bland allt fint 🙂

  Även om Loxy redan har mycket kläder så skadar det ju inte med lite till tycker jag 🙂

  Ha det fint!

 10. Cherlindrea säger:

  Cecilia: Ja, jag älskar verkligen Puppy Angel! Dom har så sjukt söta kläder! 😀 Allt är bara fint. Jag hänger med på fb ja. Bra att det finns nu när du inte bloggar längre.
  Ha det så bra!
  Kram//Indra

 11. Cherlindrea säger:

  Frida: Ja, jag med! *skratt* Det är nästan så man vill hänga upp dem på väggen. De är ju ännu sötare i verkligheten. 😀

 12. Cherlindrea säger:

  Elin: Ja, jag skulle vilja ha hela deras sortiment. *skratt* Dom är söta som socker de där kläderna. 😀 För att inte tala om halsband, koppel, väskor, bäddar…osv. Haha! Synd att det är så himla dyrt bara. Man får välja och det är inte helt enkelt har jag kommit på. *s*

 13. Cherlindrea säger:

  Susanne: Jag vet precis hur det är. 😛 Jag hade stora problem sist jag beställde och precis som du skriver så blir det för dyrt med för många plagg. Men den gången beställde jag 12 plagg. *s* Så många blir det inte den här gången *s* – hur gärna jag än skulle vilja. 😀 Men jag hoppas det kan bli några i allafall. 🙂 Håller ju med förstås, han kan aldrig ha för mycket. =)) Inte Chanel heller förstås. 😀
  Kramizar!

Kommentarer är stängda.