Allmänt

Väskdrömmar på morgonkvisten… :-)

gryning11

 

God morgon därute alla.

 

Det har varit en lååång natt! Jag vet inte hur många gånger jag har varit uppe och kollat klockan i tron att det varit dags att sätta på kaffet till Håkan som skulle upp tidigt i morse, och så hade det bara gått en halvtimme typ varje gång. *suck* Det är så oerhört segt att ligga vaken sådär. Och ganska märkligt samtidigt. Nu är jag ju så trött så jag nästan svamlar, och ändå brinner jag inte av som man tycker borde vara det naturliga. Nehej då, jag ligger vaken och glor i taket och räknar får (och höns och kor och elefanter och…:-P ) och det hjälper inte ett enda dugg!

Nu har Håkan åkt iväg till Såtenäs igen och jag tänkte sitta och jobba på datorn en stund och göra mig själv lite trött i huvudet – om det hjälper – och sen ska jag lägga mig nån timme igen. Har jag tur så får jag somna en liten stund i allafall. Det brukar vara bättre än inget alls i allafall.

 

Satt förresten och kikade på Tradera här på morgonen och hittade ett par laptopväskor som jag blev grymt sugen på. De två första är ju bara sjukt söta, men tyvärr i fel storlek för mig. Dom ligger precis mitt i mellan mina två datorer i storlek. Himla surt! 🙁  Men den sista är ju perfekt för den nya datorn! 😀 Och riktigt praktisk med ryggsäcksfuktion, speciellt för mig som alltid har en hand upptagen för en liten vovve. 😉

 

bags12

 

Två toksöta väskor men som sagt – i fel storlek för mig. Den ljusrosa passar för notebooks upp till 14′ och den mörkare rosa bara upp till 13′. Det syns inte så bra på den här bilden men även den ljusrosa är en Hello Kitty-väska, med HKmönstret invävt i tyget.

 

bags22

 

Funderar dock på den här i stället. Inte alls lika söt men praktisk, och Golla är ju ett bra märke dessutom. Den här passar till notebooks från 12′ till 15,4′ och det sistnämnda är ju min så den borde vara perfekt! 😀

 

Jaja, det var bara lite väskdrömmar så här på morgonkvisten. 😛

Nu ska jag fortsätta med mitt morgonkaffe och greja lite med datorn. Förhoppningsvis får jag någon ordning bland alla foton någon gång. =))

Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...