Personligt

Grattis i efterskott goaste Lori! =))

lori-birthday1

Massa Grattis i efterskott till världens goaste Lori som fyllde år igår! 😀

Jag skäms ihjäl som missade att gratta dig på rätt dag. Jag får helt enkelt ursäkta mig med att jag sov. *skratt* Det var mycket jag missade igår på grund av det.

Hoppas i allafall att du hade en underbar födelsedag, och att döma av din blogg så tror jag att du hade det. 😀

Massa kramar till dig gumman!

billed12

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(12) kommentarer

 1. säger:

  Nej men vackraste du! Vad rörd jag blev! Tack så jätte mycket för denna underbara fina uppvaktningen<3<3<3 Ska blogga om resten av min dag så fort jag hinner med och även om detta..så fint(fyllde i söndags förresten;)) Vem än må säga att internet vänner inte är riktiga har inte träffat på dem människor jag har haft turen att träffa. MÅNGA MÅNGA varma härliga kramar till dig!!

 2. Cherlindrea säger:

  Men herregud! Jag vet ju att du fyllde i söndags – det var jag som fick för mig att det var måndag i dag. *gapskratt*

  Ärligt talat, förstår du varför jag är så himla less på migränen och sömnproblemen? Mitt minne tar sån himla stryk av det, och jag tappar stora bitar av dagarna.

  Hur som helst, jag är glad att du blev glad i allafall! 😀
  Ska hålla koll efter resten av dagen på din blogg. 🙂
  Och jag håller med dig, man kan verkligen träffa många fina vänner på internet. Det är nästan alltid dom som inte vet hur det funkar som är negativa.

  Massa kramar tillbaka till dig gumman!

 3. Ja men verkligen eheh!:) Super fina!:)

  ha en underbar dag nu!

 4. säger:

  Sv: Åhh, 22hästar. Det vore ju en dröm för vem som helst att få gå dit och rida. =P
  Det fölet jag hittat är en shettis, så det blir ju inget ridande, men jag rider ju i stallet där min syster har en sköthäst.
  Det är så himla skoj att rida. Jag red tills jag var 9, sen sålde vi våra hästar, så det är verkligen kul att ta tag i det igen nu 9år senare. Synd bara att allt man hade då inte passar nu. =P

 5. Hej och tack så himla mycket för att du tror på oss. 🙂 Vi hade jätteroligt och allt blir bara bättre och bättre. 😉 Ha de gott
  Eliza & Skipper skickar massor med nospussar!!

 6. säger:

  Det är så lätt hänt =)
  Men så gulligt av dig att skriva om henne =)
  Tror säkert att hon uppskattade det jätte mkt..
  Kram

 7. säger:

  Indra: hahaha hur visste jag att du skulle reagera på det inlägget med datamusen? 😛 jag bara väntade på en komentar från dig. haha! jo visst ska jag berätta sen hur den funkar.. bra eller inte, dösöt är den ju! 😉
  kram kram

 8. säger:

  hehe fattar piken 😛 sajja ska få sin bil lagad nu när pengarna kommer så det dröjer inte länge nu. kram

 9. Cherlindrea säger:

  Nicole: Hehe! Det låter bra! 😀 Jag får nämligen höra tjatet här hemma jag också. *s* Kramizar!

 10. Cherlindrea säger:

  Nicole: Jamen den var ju bara så himla söt! 😀 Och så behöver jag faktiskt en liten minimus jag också, och den här var ju klart prisvärd. Om den är bra förstås. Ska bli intressant att höra vad du tycker om den. Kramizar!

 11. Cherlindrea säger:

  Ida: Ja, det är väl det, men usch, jag avskyr verkligen att glömma sådär. Men jag tror hon blev glad i allafall. 😀
  Kramizar!

 12. Cherlindrea säger:

  Eliza: Ja, jag tror absolut att det kommer att gå toppenbra för Skipper. Han är så himla fin så det inte är klokt! 😀 Det ska verkligen bli roligt att följa er på utställningar framöver. Men det är ju viktigt att man har kul också tycker jag. Vissa tar det här på sånt blodigt allvar att det nästan blir pinsamt. Kul att ni hade en rolig dag i allafall! 😀
  Kramar om!

Kommentarer är stängda.