Allmänt

Sol och blå himmel!

kaffemorgon1

 

….men förbaskat kallt!! Fast jag är glad för de första två ”vårtecknen”. 🙂 Vi behöver verkligen sol och ljus nu.

God morgon på er förresten. *s* Hoppas ni har haft en god natt?
Jag försvann här efter mitt eftermiddagsinlägg igår och det berodde på att jag brann av totalt i soffan efter middagen. Sociala jag sov bort hela kvällen, som jag egentligen hade tänkt ägna åt att umgås med min kära sambo som är på Såtenäs och jobbar ett dygn nu igen. Men jag får väl ha lite förståelse för min stackars utmattade sömnberoende hjärna och hoppas att han har det också. 😉 Det vet jag att han har, det är bara jag som blir frustrerad. *s*

 

Igår fick jag i allafall klart alla foton jag skulle fixa i ordning för Hräsvelgs hemsida så idag ska jag fortsätta med det jobbet. Sen har jag lite lust att baka något idag. Det känns när det börjar bli för lång tid i mellan baken – då får jag ett sug efter att stå och slabba med smet och pyssla ihop nåt gott. 😀 Vi får väl se om det blir något idag.

 

Men i vanlig ordning ska jag ta min kopp morgonkaffe nr. 2 och fixa med morgonbestyren här hemma först, sen får vi se hur jag lägger upp dagen. Ha en jättefin tisdag alla! På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Go morron go morron!

    Här är det oxå klarblå himmel å sol.. men inte jätte kallt, bara lite.

    Ska strax till skolan… BLÄ!
    Hoppas ni får en bra dag, KRAM

  2. Hejsan sötis! Skulle du vilja leva som Victoria Silverstedt? Svara gärna på Dagens fråga hos oss om du har lust och tid!! KRAMAR PÅ DIG! 😀

Kommentarer är stängda.