Allmänt

God förmiddag får man väl säga nu…

pellismorgon4

…för morgon känns lite väl sent. 😉

Men trots att mamma och jag satt och pratade till runt halv 3 (!!) i natt, så var vi på benen båda två vid 8-tiden. Dock inte min hund förstås, trots att Elliot var uppe med tuppen.. *s* Loxy fick jag väcka klockan tio och förklara att man faktiskt måste gå ut på morgonen när man är hund.

Han var inte imponerad…  och gick och lade sig i sin bädd i köket i stället. *s*

 

Nu har min mor gått hem till sitt och Håkan har kommit hem ifrån Såtenäs. Vädret är lite bättre idag, men det är dyngblött och lerigt ute och det tar i vanlig ordning typ tjugo minuter att bara komma runt huset med min kinkiga hund som inte vill bli våt om tassarna. *s* Åh, vad jag längtar till våren nu! Torra vägar, värme och ljus. Även Loxy blir en helt annan hund under våren och sommaren. Han skulle nog helst gå i ide under vintern om han fick välja. 🙂

Nu tänkte jag ägna lite tid åt diverse webjobb och annan grafik, så jag har lite att göra idag. Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(12) kommentarer

 1. säger:

  å så söt design du har, har aldrig sett liknande 😀

 2. Cherlindrea säger:

  Nadja: Tack så jättemycket! 😀 Det är ju inte jag som har gjort temat, men jag har ”modifierat” det lite efter mina egna önskemål. 😉 Roligt att du tyckte om det.
  Tack för titten. 🙂

 3. säger:

  ja se hundar, min hund väckte mig 11.30 i natt och ville leka, dum som jag var gick jag upp 3 gånger och försökte få tyst på henne. Det skulle jag inte gjort för då förstod hon snart att varje gång hon skällde så gick matte ur sängen…kul lek mitt i natten

 4. säger:

  Hej,
  Vad fint det blev!!
  Du har en utmärkelse att hämta på vår blogg! Kram^^

 5. Hejsan!
  Vad fin sidan blev, jättesöt. Jag läser den varje dag. Jag tänkte fråga om det är ok för dig att jag lägger ut en bild på dig och Mina under familjefliken på hemsidan. Vill att så många som möjligt av hennes familj ska vara med.
  Ha en skön dag!
  Kram Alex med familj

 6. Nej men hej!
  Sune matte här.. har tappat chi-världen lite, men har inte glömt våra ”samtal” under tiden jag väntade. Ville bara kika in och se hur ni har det, krama Loxy från oss!

  //Jessica & Sune

 7. Att gå i ide är ingen dum idé:)

 8. Cherlindrea säger:

  Danielle: Förlåt att jag svarar så sent, men jag har haft en hemskt migrän här. 🙁
  Men tack så jättemycket snälla du! 😀 Jag ska lägga upp den så fort jag kan och länka tillbaka till dig! 🙂
  Kram//Indra

 9. Cherlindrea säger:

  Dog News: *Skratt* Ja, jag känner igen det där. 😀 Loxy brukar också få såna där ryck, och även om man vet att man inte borde gå upp – hur lätt är det att ignorera en skällande hund mitt i natten? *s* Busungar! 😀

 10. Cherlindrea säger:

  Alexandhra: Hej gumman och tack! 🙂 Självklart får du lägga upp en bild, jag känner mig hedrad som får vara med. 😀 Hoppas allt är bra med er alla tre.
  Kramar om! //Indra

 11. Cherlindrea säger:

  Monica: Nej, jag håller fullkomligt med! Jag skulle själv gärna gå i ide under vinterhalvåret. 😉

 12. Cherlindrea säger:

  Jessica: Men hej vännen, vad himla roligt att du har hittat hit! 😀 Hoppas allt är väl med er? Måste ju kika in hos dig och se om du har några färska foton på lilltjejen. 😀

  Kramar om! //Indra

Kommentarer är stängda.