Allmänt

Virrhönan Indra!

nikkifoton3

Jaha, då har jag fått sova litegrann i allafall. Det var faktiskt på tiden, för de senaste nätterna har varit rena katastrofen! Inte för att två timmars sömn är sådär vansinnigt uppiggande efter några dygns mer eller mindre vakenhet, men det hindrar mig från att gå över till de lallandes skara i allafall. 😉

 

Förmodligen (läs förhoppningsvis) så är det på grund av sömnbristen som jag legat en dag i förväg i almanackan, men som tur var upptäckte jag i tid att det inte är den 1 februari idag – innan jag utlyste en vinnare i tävlingen. 😉 Jag har nog fått för mig att det är en 30-dagarsmånad…eller nåt… *s*

 

Hur som helst – fotot här är ifrån mysiga Café Viskan igår där jag var och avlämnade min andra miniPc som jag sålde till lillasyster Nicole’s kompis Miah. Där satt dom och pluggade (??!) minsann.

nikkifoton4

 

 

Om det är såhär det ser ut under lektionerna i skolan nu för tiden så vill jag också börja plugga igen. 😀

 

Nej, skämt åsido, dom var faktiskt nere och pluggade under en håltimme men det var verkligen urmysigt därnere, och jag kommer nog göra dom sällskap nån dag tror jag. Varför inte sitta där och blogga och ha lite trevligt sällskap. 😛 

 

 

nikkifoton2

 

Nicoles kompisar Rebecka och så Miah – som köpte min miniPc. 🙂

Fotona har jag helt fräckt stulit från min systers blogg eftersom jag glömde min egen kamera. 😉 Men hon hade inte lagt upp nån bild på sig själv så det fixar jag själv. *s*

 

 

 

 

 

nikkifoton1

 

Tack för fotona syster söt.. *s*

 

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla! Och som sagt, en dag kvar att tävla alltså.. 😛

 

tavlingsbild1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(12) kommentarer

 1. Hej!
  Fin nya bloggen blev 🙂
  Nu har vi chihuahua valpar hemma 😀 kika på hemsidan 😉
  Många kramar från oss

 2. Cherlindrea säger:

  Va?? Vad är det du säger? Åh, ska kolla direkt! Tack förresten! 😀 Kramar om!

 3. Kul idé att blogga på fik:) Valpar, var, var….

 4. säger:

  du menar februari eller?

 5. säger:

  Gissa vad jag fick idag??!!??? Och inte är det rosa heller för jag ändrade mig i sista minuten som vanligt. Jag är mer för accessoarer(hur fasiken stavar man det ordet egentligen) i rosa och bassaker i mina vanliga bruna, svarta och beiga färger. Ska ut och leta en rosa skinn nu:) Kramar på dig och gissa vem som har internet igång på den redan, fast inte min förtjänst alls, min man är den som kan lite grann.

 6. Självklart är du välkommen hit på valp-mys. Från och med nästa helg är raringarna stora nog att ta emot besök, bara att säga till när du vill komma 🙂
  Kram

 7. Cherlindrea säger:

  Monica: Gå in på Lottas sida, klicka på hennes namn här ovan så får du se. 😀 Hennes första kull och fullkomligt ljuvliga! Jag tror jag smäller av! Och jag är bara såå himla priviligerad som råkar känna henne och får komma dit och pussa på valpmagar. 😀

 8. Cherlindrea säger:

  Madeleine: *Gapskratt* Ja, självklart menar jag februari. Du ser – jag var fullkomligt snurrig igår! Haha! Men nu har jag äntligen fått sova ut en hel natt. Förhoppningsvis har jag lite mer kontroll över mig själv idag. 😀

 9. Cherlindrea säger:

  Lori: Men åhhh!! Gud vad roligt!! 😀 Jag måste in och kika hos dig! 😀 Jag var så himla trött igår så jag orkade inte bråka med min, men idag ska jag banne mig ha igång den. 😛 Visst är dom bara helt toksöta! Och så praktiska! Grattis till nya leksaken! 😀
  Kramar om!

 10. Cherlindrea säger:

  Lotta: Tack snälla du! Jag kommer jättegärna! 😀 Vi får höras av och bestämma en tid när det passar för en liten träff för valpmagepussning. 😀
  Kramar om!

 11. säger:

  hehe din lilla tjuv 😉
  kul att du gillar mina foton eftersom du vågar sätta upp mina amatörsfoton på din blogg..hehe
  puss puss

 12. Cherlindrea säger:

  Nicole: Haha! Såklart jag gillar dina foton, det är absolut inget fel på dom alls. Kramelikram!

Kommentarer är stängda.