Allmänt

Frostig söndag..

frostmorgon3

 

God morgon på er denna frostkalla söndag!

Om jag tyckte det var kallt i går morse så var det ju ingenting mot vad det var i nu i morse när jag klev ut på balkongen. Minus 5 grader och det har förmodligen varit ännu kallare med tanke på hur det såg ut ute. Håkan gjorde nog alldeles rätt som tog in våran drickaback från balkongen igår kväll, annars hade nog risken varit stor att jag hade haft ett gäng stelfrusna och spruckna läskeblaskflaskor därute nu. *s*

 

I natt har jag i allafall fått sova – hela natten! 😀 Och jag hoppas det håller i sig också och inte bara var en tillfällighet för att jag var så utslagen av trötthet. Igår orkade jag i princip ingenting. Jag låg bara i soffan och tryckte i mig ostbågar och tittade på film efter film och väntade på att det skulle bli sängdags. Jag hade ju själv redan observerat att jag redan var en virrpanna som fått för mig att det var den 1:a, men det visade ju sig att jag var virrigare än så, för jag hade ju även fått för mig att det var den 1:a april det gällde också. *gapskratt* Tack för kommentaren Madeleine. 😉 Jag ska ändra det där innan folk tror att jag går och smygsuper här hemma. *s*

 

Idag är det dock dags för dragningen av vinnaren i tävlingen av DGEA Dagcrémen (nu har jag väl rätt i allafall…*s*) och jag ska snart presentera vinnaren. 🙂 Ha en fin dag i kylan alla och må så gott! Jag återkommer med vinnaren om en liten stund.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Hej gumman! Vad trevligt med en kommentarsbomb från dig 🙂 Tack för alla fina ord <3
  Ja, vi har också drabbats av en köldknäpp. Ingen snö, mest ett tunt frosttäcke, men det är himla kallt och Maggie bus ser ingen större vits med att vara ute. Jag byltar på henne så att hon blir en michelin-vovve, i dag invigde hon nya jackan. I Puppias strl L drunknar hon men eftersom Pinkaholics storlekar generellt är något mindre funkade L kanon. Rymlig men snygg, och värmer gott om rumpan också 🙂
  Vi tycker absolut att du ska investera i tågbiljetter! Hade varit så kul att träffa dig, och ha en härlig hunddag med shopping och fika 😀 Förstår att plånboken måste få vila lite nu efter investeringen i din rosa dröm 😉 Men till våren får du komma! Och Maggies webshop finns ju kvar 😉
  Hoppas att du har en skön söndag, skönt att höra att du fått sova ordentligt 🙂
  Massa kramar!

 2. Cherlindrea säger:

  Emma: Hej vännen! Jag fattar inte varför jag alltid måste godkänna dina kommentarer. Hur skumt som helst! Det är därför det dröjer med svar emellanåt, jag missar helt enkelt att de kommit in. Måste kolla upp det där.

  Hur som helst, det vore verkligen hur roligt som helst att ses! 😀 Och det låter inte fel att vänta tills det blir lite mildare, kanske till och med uteserveringsväder och vovvepromenad efter shoppingen. 😛 För du har helt rätt, här är det lite plånboksvila som gäller nu. *s*

  Hoppas ni har haft en riktigt skön söndag trots kylan.
  Kramar om!

Kommentarer är stängda.