Allmänt

Presenter i efterskott! :-)

Äntligen!! Mina toksnygga HD-grejer! smiley För även om det är presenter i efterskott, så var de ingen hemlighet längre. När Håkan var i Göteborg senast, så köpte han ett stort tygmärke till mig som jag länge velat ha, för att sy fast på min mc-jacka. Sen fick vi hjälp av Jari, som genom jobbet kunde fixa så märket kom på plats. Så i söndags, när Håkan kom ifrån mc-lokalen, så hade han jackan med sig hem. Och det blev ju så himla snyggt!! Märket var perfekt i storlek till min jackmodell och själva sömnaden var kanonsnyggt gjort! Många tack för hjälpen, Jari! smiley

Och så kommer måndagen, och med den posten. Och ÄNTLIGEN kommer det som både Håkan och jag gått och väntat på. Min nya HD-jacka! Håkan hade beställt den tidigare, och jag visste om att den var på väg. Men nu när den väl kom så kändes det som jag inte haft en aning. För den var himla mycket snyggare än vad vi hade väntat!! Jag bara älskar den! Dessutom är den otroligt skön, men det visste jag ju redan, eftersom Håkan har en likadan som jag brukar sno allt som oftast. smiley Hans har dock andra märken och eftersom den är i passande storlek för honom, så ser den ut som ett smärre tält på mig. *s* Men nu har jag min alldeles egen. Tack min älskling! smiley smiley Det är tur att man kan använda vissa av HD-grejerna vid andra tillfällen än just när man åker, annars hada jag ju blivit skogstokig av att få lägga undan ytterligare saker till våren. smiley Mina biker-handskar, som Håkan också köpte till mig i Göteborg, är ju perfekta att ha när man fotar ute i kylan. smiley

// Indra – Cool bikergirl.. smiley Hehe!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...