Allmänt

Idiotklipp! =))

Inte nog med glädjen över mina fina presenter, i söndags var vi även på den årliga Schenker-aktionen för anställda, där varor från hela året aktioneras och säljs ut. Som vanligt gjorde vi några riktigt bra klipp, båda Håkan, jag och min mamma. Leksaker till Loxy förstås…smiley Ovanstående söta små humlor, 1:-/styck. smiley

 

 

 

 

 

Sen fick vi tag på en hel del kläder, bland annat dem här på bilden. Helt fabriksnya med prislappen hängande kvar, så kan man väl inte säga annat än att fem spänn styck är ett ganska bra pris. smiley Håkan fick dessutom tag i tre par skitsnygga jeans, två par svarta och ett par blå, för 50:-/styck. Och jag köpte ett par snygga bruna lädersandaletter till våren, 20 kronor. smiley

 

 

 

 

 

 

 

Det här var också ett superklipp! Jamie Olivers Flavour Shaker är, för dem som kanske inte vet, en slags kryddmixer som man kan göra sina egna kryddblandningar med. Det ska bli jättekul att testa några av de kryddrecept, marinader och liknande som medföljde shakern. Jag kollade upp priset på shakern på nätet när jag kom hem, och den billigaste jag hittade låg på 279:-. Jag gav 20… smiley Så man kan väl säga att jag är ganska nöjd med mina klipp. Mycket av inköpen var varor såsom stora kiloburkar med grillkrydda, tvättmedel och liknande. Men där fanns också saker som jag inte hann ”roffa” åt mig innan de var slut, för det är verkligen ett tokslitande i alla varor när dom klipper plastbanden och släpper in oss. *Skratt* Bland annat fanns där 6-pack ”rör” med Boda Nova Vinglas för 50:-/röret, enorma badlakan för en 10’a styck, osv. Vissa grejer hinner man inte ens se, förrän de är borta. Från att dom släpper på folket exakt klockan 13 så tar det väl ca 15 minuter så finns det inte en enda pinal kvar. Men det är då man ska vara uppmärksam, för då går folk igenom det dom bara har kastat ner i kartongen, (vi får stora kartonger att lägga varorna i.. smiley ) och lägger tillbaka sånt dom inte vill ha. Och då gäller det att vara snabbt framme, för alla smyger som tokar omkring varandra. Hehe!

Faktum är att det är en helt sjuk men förbaskat rolig tillställning en gång om året. smiley

// Indra – Shopping i min smak.. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...