Inredning & design

Dagens Vill-Ha: Ljuskrona & lykta

 Jag satt i natt och bläddrade i DUKA’s senaste reklamblad och blev helt lyrisk över alla sjukt snygga saker. smiley Men det som gjorde mig mest tokig var takkronan som jag har tjatat om här tidigare. smiley Skillnaden nu är priset. När jag såg den sist, på Cervera den gången, var jag helt beredd att betala runt 1600:- som den låg på där. Och så kommer detta reklamblad ut, med en snarlik variant, till och med lite snyggare tycker jag, till ett pris på 799 kronor! Halva priset!?! Nu SKA jag köpa den där takkronan! Den skulle göra sig så himla bra i vårt svart-vita vardagsrum. smiley

Men även lyktan väckte ett galet habegär. *Skratt* När jag först såg den, så trodde jag att det var en bordslykta, men så läste jag i informationen och får klart för mig att den är 90 cm hög. Nästan en meter! Så himla läcker! smiley Så nu har jag börjat bearbetningen av Håkan, som tycker att vi har alldeles för mycket grejer på golvet som det är. (huh?!?) smiley Men jag har lovat honom att jag i såfall slänger ut den gamla golvljusstaken i smide, om jag får ersätta den med den här i stället. Hehe! Stackars Håkan egentligen, som får lyssna på mina Vill-Ha saker dagligen. *Skratt* Men jag har en känsla av att han tycker det är ganska roande att lyssna på alla mina övertalningsargument. smiley I dag ska jag ta en tur ner till stan och kika på sakerna ”live”. Så får vi se om jag kommer hem med något nytt… smiley

// Indra – Köpgalen? smiley Inte! smiley Hehe!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...