Allmänt Djur

Passar Elliot idag – för att undvika evighetsväntan…

bustroll1

Jag var precis nere och hämtade Elliot hos mamma, som är hemma och hälsar på min yngsta syster idag. Visserligen är inte Elliot så fjollig som mitt lilla odjur och inte kan vara ensam hemma… (mitt eget fel dock)*skratt* Men när mamma är borta lite längre så brukar jag ta upp honom till mig, dels för att han inte ska vara ensam för många timmar enligt lag, men också för att han bara sitter och väntar på mamma. Och väntar…och väntar…och väntar.

Vad gör man åt en sån sak egentligen? Han gnäller inte eller ylar och skäller, utan han sitter bara uppe på soffryggen där han har utsikt genom fönstret ner mot vägen från busshållplatsen och väntar timme efter timme. Så oftast är han ju helt slut när mamma kommer hem. Hur får man en hund att gå och lägga sig i lugn och ro när man lämnar den? De gånger det har gått bra med Loxy så har han faktiskt gått in i sin bädd och lagt sig, så jag har ingen erfarenhet av detta.

Är det någon som har haft samma problem och som har lyckats lösa det hela?

Det är ju verkligen jättetråkigt och jobbigt att han inte kan koppla av och gå och lägga sig och sova under tiden han är ensam i stället för att bara sitta i fönstret och stirra.

Jaja, nu är han i allafall här uppe hos mig, för idag drar det ut på tiden för mycket. Men är det någon som har något tips så får ni gärna nämna det. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...