Allmänt

Bakning på Kanelbullens dag! :-)

bullar21

 

Hej hopp på er alla!

 

Sitter här och väntar på mamsen som snart kommer hit på en fika. Jag skulle ju egentligen ha sytt idag, men så blev jag påmind om att det är kanelbullens dag idag. Så jag har självklart bakat i stället. 😀 En stor hög med doftande kanelbullar ligger nu på sitt galler och svalnar. Det var längesen jag bakade just kanelbullar så det var extra roligt idag. Dock fick jag springa runt en hel del för att få tag i kanel som jag naturligtvis hade slut på. *s* Mamma var inte hemma, butiken hade slut på kanel och Håkan var iväg i lokalen. Till slut fick jag ändå tag i mamma, eller rättare sagt – hon fick tag i mig – och jag fick en burk kanel. 🙂

 

bullar12

 

Så nu är bullarna klara som sagt, och jag ska strax sätta på kaffet till fikat.

Ha en fortsatt fin dag därute alla och ät massor med kanelbullar! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Åh, så gott. Hade jag haft ingredienser hemma skulle jag nog också ställt mig och bakat.

 2. Kanelbullens dag har jag helt glömt bort idag. Nybakade kanelbullar är ju supergott 🙂
  Dina teckensnitt som du använder vid dina bilder är så fina tycker jag. Får man vara nyfiken och fråga vart du hittar dom? 🙂 Jag har inte heller lyckats förstå hur man får skugga bakom texten.
  Hoppas att lilla Loxy mår bra.

  Kramar från Susanne och Chanel

 3. säger:

  Åh vi fick bullar idag på jobbet 🙂 mums!

 4. cecilia (med Saga & Betty) säger:

  mums, dom såg goda ut. Jag åt 2 bullar igår, fast jag hade inte bakat dom själv. Jag fuskade, köpte på ica (eftersom de bara är jag som kan äta. gubben är allergisk mot kanel). Men dom va varma när jag köpte dom och smakade underbart.

  kram

Kommentarer är stängda.