Allmänt

En blåsig höstdag…

promenadstig1

 

God förmiddag på er alla!

 

Ja, idag är jag en smula mer sammanhängande än igår kväll får jag hoppas. 😛 Jag har äntligen fått sova så den värsta sömnbristen bör vara återställd nu. Det är hemskt när man blir så trött att man nästan känner sig onykter.

 

Men men, ny dag idag alltså. 🙂 En riktigt kall och blåsig sådan dock. Men jag har en hel del innearbete att göra så jag lär vara sysselsatt idag ändå. De där ”kökskläderna” kommer ta en hel del tid har jag förstås, eftersom det är så mycket rynkande och nålande och annat pyssel. Men förhoppningsvis är det värt jobbet.

 

Det är i allafall vad jag ska greja med en stund nu. Hoppas ni får en jättefin dag därute alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...