Allmänt

Nya kläder! =))

svens1Och till mig själv den här gången faktiskt. smiley

Jag tog en liten paus ifrån datorn idag, och vi stack iväg en sväng till en kompis, Håkan och jag, för att ta en fika och kika på hans kläder. Han har nämligen ett företag som säljer kläder till olika butiker, och när mässor och visningar är klara och alla kläder är beställda för nästa säsong, så säljer han ut visningsplaggen till vänner och bekanta. Jag köpte lite kläder av honom före sommaren, och det är dem som precis har kommit ut i affärerna nu här i höst. Dessa kläder som jag köpte idag är alltså våren 2009’s kollektion.

Idag hittade jag bland annat en supersnygg guldfärgad skinnjacka med paisleymönster på ryggen. Såå himla glammig! smiley Samtidigt funkar den bra i flera sammanhang och inte bara för fest, på grund av modellen som är mer ”jacka” än kavaj. Den var toksvår att fota, så den är grymt mycket snyggare i verkligheten än vad den blev på bild. Jag ska se om jag inte kan få taget ett foto med den på senare, det blir nog bättre.

Sen hittade jag en regnjacka som bara var såå snygg på! Den är i ett härligt material som dessutom är tvättbart i maskin, och trots att det är en figursydd modell, så är den rymlig nog att ha tjockare tröjor under. Funkar enligt mig i allafall, lika bra på hundpromenaden som till shoppingturen.

svens2

Sist hittade jag en blus/skjorta som jag smälte direkt för. (undra varför..?) *skratt* Håkan tyckte att den var lite väl hysterisk med ränder i olika rosa nyanser och grönt, och med rutiga detaljer, men jag tyckte den var så härligt glad! smiley Till rätt kläder och vid rätt tillfälle så kanske jag kommer att använda den nångång nu i höst, men troligtvis blir den hängande att vänta på sommaren. Den hör ju som sagt var till vår/sommarkollektionen nästa år.

Men som alltid var det ju tokkul att få lite nya kläder. smiley Vissa av plaggen som kompisen säljer ut så här har av olika anledningar inte sytts upp, som till exempel jackan jag köpte i våras. Anledningen då var helt enkelt att den skulle bli för dyr i utpris. Så då är man ganska ensam om plaggen och det är ju alltid kul att ha lite udda saker som man inte ser på var och varannan människa. Guldjackan här, (den fanns även i silver) är ett liknande plagg, men har dock sytts upp i några få exemplar, jag tror det var runt 5-6 stycken om jag inte minns fel nu. Och sannolikheten att man skulle ramla över en av dem i samma stad är nog relativt liten. smiley Jag har inget emot ”massproducerade” kläder heller förstås, jag handlar ofta och gärna på till exempel H&M. Men som sagt, ibland är det kul att vara ensam om ett plagg. 🙂

Efter shoppingen i kompisens lagerlokal gick vi hem till honom på en fika i hans fantastiska takvåning. Han bor på en ombyggd och toksnyggt renoverad vind, med öppet till nock, bjälkar i taket och öppen planlösning. Den lägenheten är verkligen riktigt snygg! Och sen måste jag bara få ge en eloge till hans inredningssmak också. Kort och gott, en riktigt läckert hem! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...