Allmänt

Äntligen klar med uppdateringarna!

hrasvelgs1

Ikväll klockan 22.47 laddade jag upp Hräsvelgs hemsida på nätet med alla nya foton m.m. Så nu är jag äntligen klar med alla websideuppdateringarna. Det känns ganska skönt måste jag säga. Det här är ju något jag gör helt frivilligt och jag tycker dessutom att det är jätteroligt. Men när det blir så mycket att man inte hinner med nånting annat, då känns det ganska skönt när det är klart. Jag har suttit vid datorn och jobbat mer eller mindre konstant nu i flera dygn, förutom med uppehåll för sömn och mat. Ja, idag tog jag ju faktiskt en välbehövlig paus med lite fika och shopping, men annars har jag knappt varit utanför arbetsrummet.

Naturligt vore väl nu att man knappt vill se en dator, men jag känner mig själv. smiley Förmodligen kommer jag sätta igång med något nytt projekt redan i morgon, för då har jag fått sova, jag är pigg igen och börjar bli rastlös när jag inte har något ”jobb” på gång. Kanske ska börja pilla lite på min egen hemsida… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...